Inspirerende verhalen

We zijn apetrots dat wij bedrijven kunnen helpen bij hun (groei)ambities. Hun verhalen over hoe zij technologie succesvol inzetten delen wij graag met jou.

Hypergroei: hoe zorg je dat je IT-omgeving mee schaalt

Otravo is het moederbedrijf van diverse bekende reismerken als Vliegtickets.nl, WTC.nl, Schipholtickets.com en sinds kort ook het Scandinavische Flygstolen en Tripmonster. Met 300+ medewerkers, >500 miljoen euro omzet en de ambitie om de grootste online reisaanbieder in Europa te worden is technologie van essentieel belang. Met Otravo heeft Campai een schaalbaar IT-platform opgezet o.b.v. Windows, Linux en Office 365.

Samenwerken in een wereldwijd netwerk van professionals

Aberkyn werd mede-opgericht door McKinsey & Company met als missie het bewustzijn van leiders te vergroten, zodat deze zichzelf, hun teams en hun organisaties kunnen transformeren om mooie resultaten te realiseren in deze wereld. Bij de start was de ambitie duidelijk; binnen enkele jaren groeien naar honderden medewerkers en een positieve impact op de wereld maken. Hiervoor is een wereldwijde community van, inmiddels ruim 130, zelfstandige professionals opgezet. De opdracht: bouw een IT-omgeving waar onderlinge samenwerking en -kennisdeling gestimuleerd wordt en waar informatiebeveiliging een keiharde randvoorwaarde is.

Hoe manage je terabytes aan data als snelgroeiend engineering bedrijf

C-Job Naval Architects is het grootste onafhankelijke design & engineering bedrijf van de Nederlandse maritieme markt. Vanuit twee Nederlandse vestigingen bedienen zij scheepswerven, rederijen en andere maritieme organisaties uit 3 continenten. C-Job is in 10 jaar tijd gegroeid van 2 naar 60 engineers. Binnen 5 jaar moeten dit er 100 zijn! Qua IT heeft C-Job te maken met specifieke omstandigheden. Zo werken de CAD-tekenaars met zeer grote bestanden en in wisselende teams op verschillende locaties in binnen- en buitenland. Een uitdaging voor opslag, back-up, versiebeheer, beveiliging en performance.

Meer klantverhalen

Ieder van onze 100 klanten heeft een verhaal. Laat het ons weten als je inspiratie of juist specifieke ervaringen zoekt!

Gegarandeerd betere resultaten met je IT.

We vertellen je graag hoe wij jouw (groei)ambities kunnen ondersteunen met slimme technologie.

 

Neem direct contact op of laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.