Inspirerende verhalen

We zijn apetrots dat wij bedrijven kunnen helpen bij hun (groei)ambities. Hun verhalen over hoe zij technologie succesvol inzetten delen wij graag met jou.

Hypergroei: hoe zorg je dat je IT-omgeving mee schaalt

Otravo is het moederbedrijf van diverse bekende reismerken als Vliegtickets.nl, WTC.nl, Schipholtickets.com en sinds kort ook het Scandinavische Flygstolen en Tripmonster. Met 300+ medewerkers, >500 miljoen euro omzet en de ambitie om de grootste online reisaanbieder in Europa te worden is technologie van essentieel belang. Met Otravo heeft Campai een schaalbaar IT-platform opgezet o.b.v. Windows, Linux en Office 365.

Samenwerken in een wereldwijd netwerk van professionals

Aberkyn werd mede-opgericht door McKinsey & Company met als missie het bewustzijn van leiders te vergroten, zodat deze zichzelf, hun teams en hun organisaties kunnen transformeren om mooie resultaten te realiseren in deze wereld. Bij de start was de ambitie duidelijk; binnen enkele jaren groeien naar honderden medewerkers en een positieve impact op de wereld maken. Hiervoor is een wereldwijde community van, inmiddels ruim 130, zelfstandige professionals opgezet. De opdracht: bouw een IT-omgeving waar onderlinge samenwerking en -kennisdeling gestimuleerd wordt en waar informatiebeveiliging een keiharde randvoorwaarde is.

Hoe manage je terabytes aan data als snelgroeiend engineering bedrijf

C-Job Naval Architects is een internationaal onafhankelijk maritiem ingenieursbedrijf met haar hoofdkantoor in Nederland. Vanuit zeven vestigingen wereldwijd bedienen zij scheepswerven, rederijen en andere maritieme organisaties uit 3 continenten. C-Job is in 15 jaar tijd gegroeid van 2 naar 200 engineers. Op IT-gebied heeft C-Job te maken met specifieke omstandigheden. Zo werken de CAD-tekenaars met zeer grote bestanden en in wisselende teams op verschillende locaties in binnen- en buitenland. Een uitdaging voor opslag, back-up, versiebeheer, beveiliging en performance.

Meer klantverhalen

Ieder van onze 100 klanten heeft een verhaal. Laat het ons weten als je inspiratie of juist specifieke ervaringen zoekt!

Nieuwsgierig hoe wij jouw ICT gaan beheren?

Razendsnelle support, direct toepassen van best practices en speciale aandacht voor IT beveiliging. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.