Infrastructuur projecten

Moderniseer of vernieuw je infrastructuur om te voldoen aan veranderende eisen van je organisatie. Zoals meer thuiswerken, efficiënt samenwerken of oude soft- en hardware vervangen.

Offerte aanvragen

Vervangen & upgraden

Vervangen en vernieuwen van verouderde hard- en software.

Virtualisatie & Storage

Virtualiseren en consolideren van servers en storage.

Netwerk & Wireless

Wij zorgen dat uw netwerk klaar is voor de grotere belasting van de toekomst.

Vernieuwen IT omgeving

Is uw server hard- of software verouderd, wilt u dat uw medewerkers thuis kunnen werken of neemt uw opslagbehoefte toe? Dan zorgen wij dat uw ict-infrastructuur in staat is om die wensen mogelijk te maken. Denk hierbij aan projectmatige vernieuwing of vervanging van servers, switches of gedeelde opslag. Wij helpen u met de modernisering van uw ict-infrastructuur.

HP hardware
Cisco networking
Microsoft Windows Server en Hyper-V
VMWare virtualisatie

Vervangen & Upgraden

Heeft u verouderde apparatuur of software, dan is dat een risico. Oude software is vaak onveilig of voldoet niet meer aan de eisen van de organisatie. Het kan ook zijn dat uw organisatie veranderd is, met andere eisen aan de ICT infrastructuur. Zoals een extra vestiging, meer thuis- en flexwerkers of nieuwe informatiesystemen. In dat geval helpen wij u graag uw infrastructuur te moderniseren.

Virtualisatie en storage

Virtualisatie & Storage

Met virtualisatie kunt u uw serveromgeving efficiënter inzetten. Op één fysieke server draaien dan meerdere virtuele servers. Wij helpen u bij de virtualisatie van uw huidige servers of met de inrichting van een nieuwe virtuele omgeving. Hierbij maken we vooral gebruik van de virtualisatietechnieken van VMware en Microsoft.

Netwerk & Wireless

Het netwerk is de basis van een betrouwbare ICT omgeving. Is uw netwerk geschikt voor de steeds grotere consumptie van bandbreedte en data? Heeft u meerdere vestigingen die met elkaar verbonden dienen te worden. Kan uw (wireless) netwerk de hoeveelheid mobiele apparaten aan en bent u voldoende beveiligd? Onze netwerkspecialisten staan tot uw dienst.

Wat klanten zeggen

referentie-vliegtickets-logo
Campai is een fijne en zeer betrokken IT club. Naast 24/7 operationele ondersteuning voor onze 350 medewerkers en interne IT staf zijn ze ook onze sparringspartner voor IT-strategie en innovatie.

Tom Hamaker

Hoofd IT & CISO, Otravo BV

referentie-tenholternoordam-logo
Campai is een prettige IT partner met een goede servicedesk voor de dagelijkse ondersteuning voor onze 100 medewerkers. Daarnaast biedt het beheerproces een uniek inzicht in de kansen en risico's van onze IT omgeving.

Job Velthuizen

Coordinator ICT, Ten Holter Noordam Advocaten


Campai is al meer dan 10 jaar onze vaste IT partner. Ze hebben ons in staat gesteld om te groeien van 5 tot 75 medewerkers zonder een eigen IT afdeling op te zetten en zonder noemenswaardige interruptie van onze IT omgeving.

Basjan Faber

Directeur, C-Job Naval Architects

Nieuwsgierig hoe wij jouw ICT gaan beheren?

Razendsnelle support, direct toepassen van best practices en speciale aandacht voor IT beveiliging. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.