Office 365 - Je vertrouwde Office op al je apparaten

Office 365

Het is het Office-pakket dat je kent, plus functies waarmee je beter kunt samenwerken. Zo kun je overal en altijd meer voor elkaar krijgen.

Vertrouwd maar nog beter

Office 365 werkt zichzelf automatisch bij. Je hebt dus altijd de nieuwste functies van Word, Excel, PowerPoint en meer.

Overal werken

Of je nu online of offline werkt en vanaf je computer, tablet of telefoon, Mac of Windows, Office 365 staat voor je klaar.

Professionele installatie

Campai zorgt voor een soepele migratie, configuratie, telefonische ondersteuning en (online)training voor de gebruikers.

De voordelen van Office 365

Office 365 WebApps

Je Office overal bij de hand

Programma’s die werken. Overal. Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, je vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de Office-toepassingen (en altijd de meest recente versie) kan je vanaf je pc of Mac of je iOS-, Android- of Windows-apparaat gegevens maken en bewerken en deze in realtime met anderen delen.

Efficiënt e-mailen, samenwerken en vergaderen.

Meer samenwerken. Met Office 365 heb je overal toegang tot je zakelijke e-mail (50GB mailbox) en agenda, functies voor het delen van bestanden met Onedrive en Sharepoint en online vergaderen met Skype for Business. Run je bedrijf met services die speciaal zijn ontwikkeld voor ondernemingen.

Office 365 - Skype voor Bedrijven
Office 365 Delve en Yammer

De Sociale Onderneming

Samenwerken met Yammer en Delve. Sociale media veranderen de manier waarop we communiceren en werken. Yammer, het sociale bedrijfsnetwerk van Office 365, helpt medewerkers samen te werken tussen afdelingen en locaties en via zakelijke toepassingen. Met sociale media voor bedrijven kunnen medewerkers elkaar nu op compleet nieuwe manieren vinden en met elkaar samenwerken. Traditionele communicatiehiërarchieën en -silo’s worden afgebroken.

Uitstekende beveiliging

Toonaangevende cloudbeveiliging. Beveiliging, compliance en privacy zijn ingebouwd in Office 365 om de beveiliging van uw bedrijfsgegevens te garanderen. Office 365 voldoet aan belangrijke wereldwijde normen, zoals HIPAA, FISMA en ISO 27001, en levert toonaangevende best practices bij datacenterontwerp en preventie van gegevensverlies. U kunt eenvoudig aan complexe wettelijke bepalingen voldoen en tegelijkertijd de volledige controle houden over uw gevoelige gegevens.

Office 365 data veiligheid

Onze teams werken in wisselende samenstellingen en op verschillende plekken op de wereld. Vaak ook met externe partners. Met Office 365 houden we alle informatie centraal en hebben we tools om makkelijker samen te werken. Zo gebruiken we Skype voor Bedrijven voor meetings, Yammer en Groups voor samenwerking tussen teams en Dynamics CRM voor het structureren van het salesproces.

Basjan Faber

CEO, C-Job Naval Architects

Meer leren over Office 365

Efficiënter samenwerken met Microsoft Teams

Microsoft Teams is het antwoord van Microsoft op de populaire team chat-app Slack en het groeiende gebruik van WhatsApp en andere messaging-apps binnen teams in het bedrijfsleven. Microsoft Teams combineert de aantrekkelijke, snelle en mobiele manier van communicatie...

Lees meer

Office 365 pakketten en prijzen

De volgende stap met Office 365

 

Ben je geïnteresseerd in Office 365 voor jouw bedrijf, neem dan de volgende stap. Campai heeft meer dan 100 bedrijven, groot en klein, naar Office 365 gebracht. We helpen jou ook graag!

We hebben eBooks, een checklist en meer dan voldoende blog-artikelen voor je als je je eerst verder wilt verdiepen in de voor- en nadelen van Office 365.

Ben je al wat verder in je besluitvorming? Dan spreken we graag met je af om je organisatie en functionele eisen beter te leren kennen. Zo kunnen we je op maat adviseren.

Gewoon bellen en wat vragen op ons afvuren kan natuurlijk ook gewoon: 079-3637050