Zoek je een Office 365 specialist?

Office 365 is de ideale IT-basis voor de moderne onderneming. De laatste versie van Office, plus functies waarmee je beter en veiliger kunt samenwerken. Haal alles uit Office 365 met Campai als partner.

Voordelen van Office 365Testaccount aanmaken

| Haal méér uit Office 365 met Campai.

Productievere medewerkers

Office 365 Excel, Onenote, Outlook, Powerpoint, Word

De nieuwste versie van Office, waar je ook werkt. Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, je vertrouwde Office-programma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de Office-apps kan je vanaf je pc, Mac of mobiel gegevens maken en bewerken en deze in realtime met anderen delen. Je mag Office installeren op 5 apparaten en je hebt altijd de beschikking over de laatste versie.

Slimmer samenwerken

Office 365 Sharepoint, Skype, Teams, Yammer, Onedrive

Efficiënt e-mailen, samenwerken en vergaderen. Met Office 365 heb je overal toegang tot je zakelijke e-mail en agenda, functies voor het delen van bestanden met Onedrive en Sharepoint en online vergaderen met Skype. Microsoft Teams laat je efficient en in een beveiligde omgeving samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers.

Geavanceerde beveiliging

Beveiliging, compliance en privacy zijn ingebouwd in Office 365 om de beveiliging van je bedrijfsgegevens te garanderen. Office 365 voldoet aan belangrijke wereldwijde normen, zoals HIPAA, FISMA en ISO 27001. Je kan eenvoudig aan complexe wettelijke bepalingen voldoen en tegelijkertijd de volledige controle houden over je gevoelige gegevens.

Business Apps

Aan Office 365 worden continu diensten toegevoegd die speciaal zijn ontwikkeld voor (MKB) bedrijven. Zoals Microsoft Planner voor licht projectmanagement, Outlook Contact Manager voor licht CRM, Staffhub voor personeelsplanning en To-Do voor het managen van je todo’s.

Ontdek Office 365

Efficienter samenwerken met Microsoft Teams

Microsoft Teams is een moderne chat-gebaseerde werkomgeving en veranderd de manier waarop je teams met elkaar samenwerken.

Wat is Microsoft Enterprise Mobility + Security

Enterprise Mobility + Security (EMS) is een gebundelde cloudoplossing van Microsoft die bestaat uit verschillende beveiligingsproducten.

Verbeter je beveiliging met Office 365 Secure Score

Deze tool geeft inzicht in de beveiligingsmogelijkheden van je Office 365 omgeving en helpt je om de juiste maatregelen te nemen.

Office 365 pakketten en prijzen

De volgende stap met Office 365

 

Ben je geïnteresseerd in Office 365 voor jouw bedrijf, neem dan de volgende stap. Campai heeft meer dan 100 bedrijven, groot en klein, naar Office 365 gebracht. We helpen jou ook graag!

We hebben eBooks, een checklist en meer dan voldoende blog-artikelen voor je als je je eerst verder wilt verdiepen in de voor- en nadelen van Office 365.

Ben je al wat verder in je besluitvorming? Dan spreken we graag met je af om je organisatie en functionele eisen beter te leren kennen. Zo kunnen we je op maat adviseren.

Gewoon bellen en wat vragen op ons afvuren kan natuurlijk ook gewoon: 079-3637050