ICT Beheer uitbesteden

ICT uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf? Dan zit je goed bij Campai! Wij zorgen dat ICT voor je werkt en we laten niets aan het toeval over. Al vanaf €35 per medewerker per maand.

Direct kennismakenOnze werkwijze

Onze visie op ICT beheer

ICT beheer beschermt niet alleen je investering in IT middelen, maar ook in je personeel. Werknemers zijn vaak de grootste kostenpost voor een organisatie en ICT helpt hen efficiënt werken. Downtime, dataverlies en onproductieve werknemers kosten een onderneming juist veel tijd en geld.

Goed ICT beheer is daarom meer dan alleen het in conditie houden van je ICT middelen. Het gaat om het streven naar meer gemak, productiviteit, minder risico en onder aan de streep; meer winst.

Hiervoor hebben we een unieke methode ontwikkeld die we graag met je delen. Read on!

Diederik & Roland
Directie

Onze visie op ICT uitbesteden

Onze werkwijze

Overstapservice

Het overstappen van IT-dienstverlener is misschien iets waar je tegenop kijkt. Daarom hebben we het zo makkelijk mogelijk gemaakt. Stuur onze template documenten één-op-één door aan je huidige beheerder en wij regelen de overstap voor je. Easy!

IT Stabiliseren

Is je IT-omgeving degelijk beveiligd? Voldoe je aan de basis AVG-principes? Is je data veilig en kan je snel genoeg weer operationeel zijn uit een back-up? Heb je geen last van onnodige storingen of irritaties? We maken de basis snel in orde. De quick wins.

IT Strategie

We brengen de sterke en zwakke punten van je IT-omgeving in kaart met een 0-meting. Dan bepalen we gezamenlijk de visie, ambities en gewenste functionaliteit voor jouw organisatie. Dit brengen we samen in een IT-masterplan. Je strategie.

IT Optimaliseren

We komen regelmatig bij je langs om de volledige IT-omgeving te inspecteren. Dit doen wij aan de hand van honderden best practices die we nauwlettend voor je bijhouden. Zo zorgen we dat je altijd up-to-date blijft en profiteert van de laatste ontwikkelingen.

Waarom je IT beheer uitbesteden bij Campai?

We ondersteunen mensen

We beheren geen apparaten maar we ondersteunen mensen. Daarom hanteren wij een vaste prijs per gebruiker, ongeacht waar, wanneer of op welk apparaat ze werken.

Geen facturen achteraf

Onze abonnementen bieden onbeperkt support, zowel telefonisch als op locatie. Zo voorkomen we onduidelijkheden of verrassingen.

Deskundige en snelle servicedesk

Zo snel mogelijk mensen verder helpen is ons doel. Daarom hebben wij alleen goed getrainde specialisten aan de telefoon. 95% van alle supportverzoeken handelen wij binnen een uur af.

360º inzicht

Door onze unieke methode en onze Virtual CIO krijg je als IT-verantwoordelijke eindelijk 360º inzicht in de risico’s en kansen in je IT-omgeving. Zo maak je altijd de juiste IT-beslissing, ook als je geen expert bent.

Geheim recept

We hebben twee geheimen voor ons succes: extreem goed documenteren en een uitgekiend werkproces. We nodigen je graag uit om te zien hoe wij het doen.

Met FinancialLease.nl staan we al jaren in allerlei top lijstjes van snelle groeiers. Dit vereist grote flexibiliteit van onze ICT-omgeving en onze ICT-partner. Campai doet dit al jaren voor ons. Ze hebben ons begeleid van lokale infrastructuur naar de cloud en zijn volledig verantwoordelijk voor het beheer en ondersteuning van gebruikers. Daar hebben we geen omkijken meer naar. We beschouwen Campai als onze interne IT afdeling.

Wouter Rosenboom

IT coordinator, FinancialLease.nl

Nieuwsgierig hoe wij jouw ICT gaan beheren?

Campai staat voor razendsnelle support, het toepassen van ICT best practices en speciale aandacht voor IT beveiliging voor MKB bedrijven. We leggen je graag uit wat hiervan de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier hiernaast in en we bellen je direct terug.