Ruimte om te ondernemen

FinancialLease.nl is dé automotive internetspecialist op het gebied van Financial Lease. Wij vinden het belangrijk om de ondernemers in Nederland de weg op te helpen met een auto die past bij hun dagelijkse bedrijfsvoering. Wij denken met je mee en zorgen voor de beste en voordeligste Financial Lease overeenkomst die past bij jouw specifieke situatie. Wij zijn niet gebonden aan een leasemaatschappij, bank, automerk of dealer, maar geheel onafhankelijk en objectief.

FinancialLease.nl heeft 60 medewerkers en staat al jaren in de top van Groeibedrijven in Nederland. Om een dergelijke groei in goede banen te leiden is een doordachte IT-strategie noodzakelijk.

Campai is al jaren onze vaste IT-partner voor het beheer en support van de kantoorautomatisering. Naast het ontzorgen op operationeel gebied krijgen wij via de vCIO ook altijd een actueel inzicht in de kansen en risico’s van onze IT-inrichting.

Wouter Roseboom

IT coordinator

Altijd gericht op verbetering

FinancialLease.nl is gericht op verbetering. Zij blijven kritisch op de onderneming en zijn nooit tevreden. ‘’We willen blijven excelleren door relevant te blijven voor al onze stakeholders. Door verandering te omarmen, blijven we onszelf uitdagen.’’ Geeft Jurriën van Dijk (commercieel directeur) van FinancialLease.nl aan. Digitale innovaties, het automatiseren van bedrijfsprocessen, het continu aanpassen aan het digitale dreigingslandschap en het trainen van personeel in omgang met technologie is hier een belangrijk onderdeel van.

Uitdaging:

Snelle organische groei en regelgeving

FinancialLease.nl groeit hard. Ze staan in de Top 250 Groeibedrijven van NLGroeit en willen volgend jaar de Top 10 bereiken. Met een actief aanbod van 50.000 voertuigen zijn ze een van de grootste onafhankelijke Financial Lease specialisten in de automotive branche in Nederland.

Deze snelle groei brengt de nodige uitdagingen met zich mee; hoe bewaak je de toegangsrechten van een snelgroeiend personeelsbestand, hoe manage je een snelgroeiende hoeveelheid data, hoe zorg je dat je IT-omgeving flexibel mee schaalt zonder te hoeven investeren in overcapaciteit, hoe ga je om met veranderende regelgeving op het gebied van privacy, etc.

 

Oplossing:

Office 365 en cloud first benadering

Voor een flexibele en schaalbare IT-infrastructuur is gekozen voor Office 365. Als CRM systeem wordt gebruik gemaakt van Salesforce. Vrijwel alle processen kunnen worden uitgevoerd met behulp van cloudapplicaties. De interne IT-infrastructuur is er enkel voor het bewaken van beveiligingsbeleid (policies) en een snel en betrouwbaar netwerk.

Campai zorgt daarnaast voor het werkplek- en serverbeheer, Office 365 support, Security en geeft mede vorm aan de IT-strategie van Financial Lease met een dedicated virtual CIO.

Deze oplossing is gebouwd met:

Meer klantverhalen

Gegarandeerd betere resultaten met je IT.

We vertellen je graag hoe wij jouw (groei)ambities kunnen ondersteunen met slimme technologie.

 

Neem direct contact op of laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.