IT op de Groei

Groeien doe je op je eigen tempo. Kies de technologie en dienstverlening die bij jouw groeifase past en haal in iedere fase het maximale uit je investering!

 

Onze werkwijze

| IT-oplossingen en -diensten voor groeiende bedrijven.

Startup (<10 medewerkers)

Je bent omzetgericht en wilt maximale flexibiliteit tegen minimale kosten. De IT-omgeving is overzichtelijk en de meeste issues kan je intern oplossen. Campai helpt je optimaal gebruik maken van (cloud)applicaties en apparatuur. Ons team van experts staat op afroep klaar bij vragen of problemen.

Scaleup (10-35 medewerkers)

Je wilt je processen schaalbaar maken om verder te kunnen groeien. Campai helpt je met het selecteren van de beste (cloud)software om efficient samen te werken en leiders te voorzien van de juiste (management)informatie. We nemen alle operationele IT-taken over voor een vast maandbedrag met onbeperkt gebruik van onze helpdesk en beheerders.

Grownup (35-100 medewerkers)

Klanten én medewerkers verwachten dat je je zaken goed op orde hebt. Je wil je omzet te vergroten zonder dat de kosten evenredig meegroeien. Campai helpt je automatiseren en standaardiseren met strategisch advies en actief risicomanagement m.b.t. Compliance, Continuïteit en Security.

In 4 jaar van Startup naar Grownup

Campai is een zeer flexibele en meedenkende partner. Het is fijn om operationele IT-zaken volledig uit te kunnen besteden maar ook ideaal om op strategisch niveau te kunnen sparren om de IT-strategie vorm te geven. Met Campai als IT-partner is Aberkyn binnen 4 jaar van 7 naar 120 medewerkers in 30 landen gegroeid.

Gaby Bruggink

COO, Aberkyn

Hoe ondersteunen we jouw organisatie met groeien? Onze aanpak:

1. Eerst de basis

De juiste tools. Goede (zakelijke) hardware, cloudbased applicaties, goede beveiliging en betrouwbare back-up. Bezuinig niet onnodig op een betrouwbare basis, anders remt het je groei.

Wij werken o.a. met Microsoft 365. The latest & greatest voor de moderne, veilige werkplek. Daarnaast krijg je een helpdesk van wereldklasse, 24/7 proactieve monitoring en professioneel beheer van je systemen.

2. Beheers je risico’s

Als je groeit nemen de belangen en risico’s toe. Past je IT-omgeving nog of moet je al voorbereiden op de volgende fase? Voldoe je aan de laatste richtlijnen op het gebied van beveiliging en regelgeving? Wat zijn je risico’s bij een groot incident?

Wij controleren jouw gehele IT-omgeving doorlopend op 300+ best-practices en rapporteren de risico’s zodat jij de juiste ondernemersbeslissingen kunt maken.

3. Kijk vooruit en blijf verbeteren

De basis klopt en je risico’s zijn onder controle. Nu kan je vooruit kijken. Om de winst te laten meegroeien met je omzet moet je efficiënter gaan werken. Denk aan standaardisatie, het automatiseren van processen en het verhogen van medewerkersproductiviteit.

Onze virtual CIO fungeert als je strategische sparringspartner op het gebied van innovatieve apps, integratie van systemen en procesautomatisering.

Vrijblijvend sparren?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken en horen waar je specifieke IT-uitdagingen liggen. We hebben veel kennis en ervaring in huis en we houden van ondernemers helpen!

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Direct bellen mag natuurlijk ook: 079-3637050