Processen verbeteren

Minder gezeur, sneller opschalen en meer winst, toch? We feel ya. Ondernemers met groeiambities zijn niet zo moeilijk. Gebruik slimme tools om je kernprocessen te verbeteren en schaalbaar te maken. We laten je graag zien wat de markt biedt.

Download ons whitepaper

Meer inzicht in je klanten

Sales opschalen

Maximaliseer de prestaties van je verkoopteam door meer klantinzichten en sluit sneller deals door efficiënt (samen) te werken. Als management kan je beter forecasten en bouw je waarde op in je salesdatabase. Ben je of wil je groeien? Dan kan je niet zonder sales CRM! Wij werken o.a. met Dynamics 365 voor Sales.

Klantenservice verbeteren

Lever jij nog support aan je klanten via een (gedeelde) mailbox? Dan is er veel winst te behalen door een gespecialiseerd systeem te gebruiken. Zorg dat je service-team efficiënter samenwerkt, je klanten sneller worden bediend en dat je beschikt over managementinformatie om op te sturen. Lever klantenservice op topniveau en zorg voor loyale klanten! We hebben mooie resultaten voor onze klanten behaald met Dynamics 365 for Customer Service en Freshdesk.

“De directie deed de sales”

Dat was hoe C-Job jarenlang de verkoop deed. Het werkte, maar het was niet echt schaalbaar. C-job kon groeien naar een wereldwijde speler met tientallen CAD-tekenaars. Ook de verkoopafdeling groeide mee en het verkoopproces moest efficiënter om verder opgeschaald worden. Tijd voor een growth-hack met Microsoft Dynamics CRM voor Sales!

Automatiseer je back-office

Facturatie processen

Elimineer zoveel mogelijk handwerk uit je facturatieprocessen, dat scheelt geld. Gelukkig zijn er veel mooie oplossingen te vinden. Zo behalen onze klanten, en wijzelf ook overigens, goede resultaten door o.a. het automatisch scannen, herkennen en boeken van facturen, een digitale goedkeuringsflow voor inkoopfacturen en geautomatiseerd debiteurenbeheer.

HR professionaliseren

Als groeiend bedrijf zijn mensen je belangrijkste assets. Je kunt jou én hen tijd besparen door standaardhandelingen zoals verlofaanvragen en declaraties beschikbaar te maken via een self-service portaal of mobiele app. Groei je verder, dan wordt talentmanagement en recruitment belangrijk. Kies de juiste tools voor een efficiënt en schaalbaar HR-proces.

Groeitips in je e-mail ontvangen?

Om de twee weken sturen wij een digitale shot Pokon per e-mail. Om te inspireren, prikkelen en verbeteren. Kortom, om te groeien.

Automatiseer je Marketing en Projectmanagement

Marketing automation

Marketing is een onmisbaar instrument voor het groeien van je bedrijf. Het tijdperk van ‘broadcast-marketing’ met billboards, advertenties en brochures ligt echter achter ons. Technologie maakt geautomatiseerde en meetbare 1-op-1 marketing mogelijk. Marketing Automation stelt je in staat om prospects en klanten op verschillende momenten in hun unieke ‘customer journey’ te benaderen met relevante boodschappen. Iets waar de marketeer vroeger een moord voor deed!

Projectmanagement voor pro’s

Essentieel voor groeiende bedrijven is een efficiënt en schaalbaar proces om projecten uit te voeren. Kies een tool die je daarbij kan helpen! Maak projecten en taken inzichtelijk, maak planning en budget visueel, verstuur actief notificaties en analyseer achteraf de data om het volgende project nóg beter uit te voeren. Projectmanagement-tools zijn er voor alle budgetten. Je kunt het je niet veroorloven om geen gebruik te maken van moderne projectmanagement innovaties!

Nieuwsgierig hoe wij jouw ICT gaan beheren?

Razendsnelle support, direct toepassen van best practices en speciale aandacht voor IT beveiliging. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.