IT beheer uitbesteden

Niet meer nadenken over je IT-infrastructuur, focus op groei

Onze visie op ICT beheer

Meer gemak, productiviteit en winst. Minder risico’s.

Wij doen het anders

Ons unieke proces garandeert voorspelbare resultaten

Het Resultaat

Wat is je rendement op investeren in professioneel ICT beheer

IT beheer uitbesteden

ICT beheer beschermt niet alleen je investering in IT middelen, maar ook je investering in personeel. Werknemers zijn doorgaans de grootste kostenpost voor een organisatie, en ICT helpt hen om efficiënt te werken. Aan de andere kant kosten downtime, dataverlies of werknemers die niet overal over de juiste applicaties en data kunnen beschikken een onderneming veel tijd en geld.

Goed ICT beheer is daarom meer dan alleen het in conditie houden van je ICT middelen. Het gaat om het streven naar meer gemak, hogere productiviteit, minder risico en onder aan de streep; meer winst. 

of lees verder om te leren waarom wij het anders doen.

People: Check. Product: Check. Process: huh?

People & Product

Je kent ze wel: de 3 P’s als voorwaarde voor succes: People, Process, Product. In onze branche heeft bijna iedere IT dienstverlener twee van de drie P’s goed voor elkaar. Allemaal hebben we (minimaal een paar) goede mensen in dienst, en allemaal beschikken we over goede producten. Het zijn immers overal dezelfde merken die het IT landschap domineren: HP, Cisco, Microsoft, Apple, VMWare, Salesforce, Exact, etc. De kwaliteit van People & Product kun je redelijk eenvoudig inschatten door het nagaan van klantreferenties en actieve partnerprogramma’s. Maar als ieder IT-bedrijf dan min of meer op elkaar lijkt, hoe onderscheiden wij ons dan van de rest? En hoe weet jij dat wij het inderdaad anders doen, met beter resultaat als gevolg?

Process

Inderdaad, het ‘Proces’. Wij hebben al onze best-practices, IT kennis en ervaring gedocumenteerd in één centraal kwaliteitsdocument. Een mega-klus, wat heeft geresulteerd in dé gouden standaard voor optimaal resultaat: Maximale beschikbaarheid, productiviteit, veiligheid van data en minimale kans op storingen en dataverlies. Al onze klanten worden periodiek en objectief ‘gemeten’ aan deze uitgebreide standaard. We rapporteren vervolgens de impact hiervan op de business in termen van risico’s en kansen. Zo garanderen we dat onze klanten altijd optimaal van hun ICT gebruikmaken, dat ze veilig zijn, altijd inzicht hebben in de risico’s en weten welk budget nodig is om gewenste verbeteringen aan te brengen. Hoewel goede mensen belangrijk zijn, garandeert ons proces voorspelbaar resultaat

of lees verder wat voor resultaten jij kunt hebben.

Wij focussen ons op resultaat.

Hogere productiviteit

IT stelt mensen in staat om efficiënt te werken. De juiste tools, met de juiste kennis (training) en ondersteuning. Verlies aan productiviteit is namelijk de wérkelijke kostenpost van IT. Investeren in goed beheer, training en support betaalt zich ruimschoots terug.

Meer Rendement

Wij helpen je om maximaal rendement uit je investering in mensen en middelen te halen. We brengen je zwakke punten in kaart en stellen je in staat om gericht te investeren in IT, daar waar het het meeste oplevert.

Lagere risico's

Downtime, disfunctioneren en dataverlies kosten veel geld. Ons beheerproces verlaagt risico’s op verstoringen en beschermt je investering in mensen en apparatuur. Daarnaast maken we de zwakke punten inzichtelijk en helpen we je op een gestructureerde manier te investeren in ICT.

Minder incidenten

Verstoringen, klein of groot, kosten iedereen tijd. Dit gaat ten koste van de effectiviteit en productiviteit. Onze best-practice is daarom speciaal ontwikkeld om (risico’s op) storingen te minimaliseren. Dit leidt aantoonbaar tot betere resultaten bij onze klanten!

Sinds we onze ICT omgeving laten beheren door Campai zijn we minder tijd kwijt met ICT-gerelateerde vragen en problemen. Daarnaast weten we exact waar we eventuele risico’s lopen en wat nodig is om deze risico’s af te dekken. Voor het eerst heb ik het gevoel in controle te zijn en vooruit te denken in plaats van brandjes te blussen.

Larissa ter Beek

Office Manager, Meines Holla & Partners

Gegarandeerd betere resultaten met je IT.

We vertellen je graag hoe wij jouw (groei)ambities kunnen ondersteunen met slimme technologie.

 

Neem direct contact op of laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.