Shit happens.

Je hebt je ICT uitbesteed aan een IT bedrijf, maar je bent niet tevreden. Kan gebeuren. Natuurlijk geef je ze nog alle kans om te verbeteren. Maar ergens ligt de grens. Je verdiend beter. Ben je op dat punt? Kom kijken hoe wij het doen!

Zoek je een nieuw IT-bedrijf, dan zit je goed bij Campai.

We ondersteunen mensen

Daarom rekenen wij per gebruiker, ongeacht de apparaten waar ze mee werken.

Geen facturen achteraf

Al onze abonnementen bieden onbeperkt support. Verassingsfacturen hebben we allemáál een hekel aan

Deskundige en snelle servicedesk

95% van alle supportverzoeken handelen wij binnen een uur af.

360º inzicht

Als IT-verantwoordelijke krijg je eindelijk 360º inzicht in de risico’s en kansen in je IT-omgeving.

Geheim recept

Benieuwd? We leggen het graag uit bij een kop koffie.

Vrijblijvend kennismaken? Laat ons je terugbellen.

Onze overstappen-in-één-dag service

Inventarisatie

Om je IT-omgeving goed te kunnen inventariseren, hebben we enkele belangrijke gegevens nodig zoals inlognamen en wachtwoorden. Om dit zo makkelijk mogelijk voor je te maken hebben we template documenten voor je gemaakt die je rechtstreeks naar je huidige leverancier(s) kan sturen.

Documentatie

Met de gegevens die we hebben verzameld installeren we speciale software in jullie netwerk. De software verzameld alle gegevens over systemen, software, licenties, gebruikers en netwerk. De informatie wordt automatisch weggeschreven in ons documentatiesysteem zodat helpdesk en beheerders er snel bij kunnen.

Kick-Off

Nu we een goed beeld van jullie IT-omgeving hebben incl. alle benodigde toegangsrechten, zijn we toe aan de laatste stap. Hiervoor komen wij een dag bij jou op kantoor om de laatste werkzaamheden te verrichten zoals foto’s van de serverruimte maken, documentatie bijwerken en kennismaken met de medewerkers.

We helpen fantastische bedrijven en non-profits, join the family!

Nieuwsgierig hoe wij jouw ICT gaan beheren?

Campai staat voor razendsnelle support, het toepassen van ICT best practices en speciale aandacht voor IT beveiliging voor MKB bedrijven. We leggen je graag uit wat hiervan de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier hiernaast in en we bellen je direct terug.