Werken in de Cloud

Wil je geheel of gedeeltelijk werken in de Cloud? Campai helpt graag met een doel, een goed plan en een schat aan kennis en ervaring!

Diensten

Verplaats bepaalde functionaliteit naar de cloud, zoals mail of backup.

Z

Infrastructuur

Plaats uw servers, desktops of applicaties naar de cloud.

Z

Uitwijk & Backup

Gebruik de cloud als uitwijklocatie of Disaster Recovery oplossing.

De voordelen van werken in de Cloud

Cloud computing is het via het internet op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens. U hoeft op deze manier geen eigenaar meer te zijn van de gebruikte hard- en software en bent dus ook niet verantwoordelijk voor de aanschaf en het onderhoud. Cloud omgevingen hebben een zeer hoge beschikbaarheid, geavanceerde beveiliging en kunnen flexibel mee schalen met de behoefte van uw organisatie. Werken in de cloud betekent dus continuïteit, gemak en kosten efficiency.

Cloud Services bij Campai

Office365

Office 365 is de ideale IT-basis voor de moderne onderneming. De laatste versie van Office, plus functies waarmee je beter en veiliger kunt samenwerken zoals Teams en Sharepoint. Haal alles uit Office 365 met Campai als partner.

Cloud Servers

Een applicatie hosten of je volledige bedrijf via Terminal Server in de Cloud laten werken. Met een Cloud Server kunt u direct aan de slag en heeft u geen kosten voor de aanschaf en afschrijving van hardware. Onze systeembeheerders zorgen ervoor dat je servers in optimale conditie blijven en bij vragen of problemen kun je altijd terugvallen op onze professionele servicedesk.

Cloud Desktop

Cloud Desktop is je eigen Windows bureaublad, maar dan professioneel gehost in onze datacenters. Of je nu met een laptop, PC, Mac of thin cliënt werkt, je hebt altijd en overal toegang tot je eigen desktop met je eigen applicaties. Werken in de cloud. Veilig en altijd beschikbaar.

Cloud Telefonie

VOIP telefonie van superieure HD kwaliteit. De mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. U werkt waar u wilt en bent overal bereikbaar. U betaalt alleen voor wat u gebruikt, en het is gewoon per maand opzegbaar. Simpel.

Cloud Backup

Voorkom dataverlies door brand, diefstal, defecte hardware of per ongeluk verwijderde gegevens. Uw data wordt iedere nacht via een beveiligde weg gekopieerd naar een externe beveiligde locatie. Gemakkelijk en veilig.

Cloud Camera

Cloud video monitoring in schitterende HD kwaliteit: dé manier om makkelijk en veilig zicht te houden op wat er toe doet. Op PC, Tablet en Mobiel. Dag, nacht en waar u ook bent.

Onze Cloud Partners

Werken in de cloud met Microsoft Azure

Windows Azure

Het Cloud platform van Microsoft. Een van de grootste en snelst groeiende ter wereld. Hier draaien wij virtuele servers, applicaties en netwerken voor onze klanten. Maar ook Office 365 draait op Azure.

Werken in de cloud met het Uniserver platform

Uniserver Internet BV

Een van de eerste en grootste Cloud Hosting providers van Nederland. Uniserver is 100% NL met Nederlandse datacenters, ISO20000 certificering en 24/7 helpdesk.

Nieuwsgierig hoe wij jouw ICT gaan beheren?

Razendsnelle support, direct toepassen van best practices en speciale aandacht voor IT beveiliging. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.