Slimmer Samenwerken

Videovergaderen, chatten en tegelijkertijd online samenwerken aan documenten met mensen binnen of buiten je organisatie. Werk slimmer, niet harder met moderne oplossingen.

Vrijblijvend sparren?

Transformeer de manier waarop je samenwerkt

Slimmer werken met Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams combineert de aantrekkelijke, snelle en mobiele manier van hedendaagse communicatie met de moderne werkplek. Het maakt samenwerken, onderlinge communicatie en kennisdeling binnen teams gemakkelijk. Teams is een potentiële ‘game-changer’ in de manier waarop we werken.

Slimmer werken met Skype voor Bedrijven

Skype voor Bedrijven

Skype voor Bedrijven is Microsoft’s uniforme communicatie-platform voor bedrijven met o.a. telefonie, chat, beschikbaarheid (presence) en video. Deel eenvoudig je scherm of geef een presentatie voor enkele tot honderden anderen. Skype maakt communicatie met collega’s, klanten en partners eenvoudig.

Veilig online opslaan en delen van bestanden

Slimmer werken met Sharepoint

Sharepoint Online

Het intelligente Document Management Systeem waarmee je zelf eenvoudig teamsites en -portals kunt aanmaken. Organiseer belangrijke bestanden per team en heb altijd toegang tot de laatste versies. Open en bewerk bestanden direct in je vertrouwde Office(online)-apps. Begin je dag op de startpagina van SharePoint, waar je in een oogopslag een overzicht krijgt van alle activiteiten op je sites en in je groepen.

Slimmer werken met Autotask Workplace

Autotask Workplace

Werk je op verschillende locaties en wil je overal je documenten beschikbaar hebben? Dan is Autotask Workplace een goede oplossing. Plaats- en tijd onafhankelijk je bestanden ordenen, beheren en delen met medewerkers, partners of klanten. Workplace is dé opstap van een lokale fileserver naar cloud-gebaseerde bestandsopslag. Het ook nog eens de veiligste oplossing in de markt.

Online samenwerken met mensen binnen en buiten je organisatie

Slimmer werken met Yammer

Yammer

Sociale media veranderen de manier waarop we communiceren en werken. Yammer, het sociale bedrijfsnetwerk van Office 365, helpt medewerkers samen te werken tussen afdelingen, bedrijven en locaties. Met sociale media voor bedrijven kunnen medewerkers elkaar nu op compleet nieuwe manieren vinden en met elkaar samenwerken. Traditionele communicatie-hiërarchieën en -silo’s worden hiermee afgebroken en nieuwe vormen van samenwerking en kennisuitwisseling ontstaan.

Slimmer werken met Kopano

Kopano

Kopano helpt je slimmer werken met mensen binnen en buiten je organisatie. Vanuit één online werkomgeving beschik je over je mail, contacten, agenda’s, bestanden en webmeetings. Kopano biedt HD kwaliteit audio en video, chat en presentatie tools. Instant communicatie – ook als je geen Kopano gebruikt. Met Kopano houdt je volledige controle over je data. Het is geschikt om op lokale infrastructuur te installeren en volledig Open Source.

 

Gegarandeerd betere resultaten met je IT.

We vertellen je graag hoe wij jouw (groei)ambities kunnen ondersteunen met slimme technologie.

 

Neem direct contact op of laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.