Wij zijn Campai

Jouw bedrijf optimaal laten presteren door succesvolle inzet van IT. Slimmer werken, productiever zijn en problemen voorkomen in plaats van genezen. Dat is wat ons drijft.

Voor lastige uitdagingen zoeken wij simpele IT-oplossingen.

Als pionier investeren we veel in nieuwe technologie. Zo kunnen we jou voorbereiden op de uitdagingen van morgen. Niet vanuit deeloplossingen, maar mét ons als strategisch IT-partner.

De techniek; daar hoef jij je niet mee bezig te houden.

De inrichting en het toezicht doen wij en we laten niets aan het toeval over. We vertalen techniek naar impact op jouw business. Want daar kan je wat mee. Zo dragen wij bij aan de groei van jouw bedrijf. En daar worden wij enthousiast van.

Wij zijn niet proactief, maar preventief.

Door onze innovatieve aanpak zijn wij problemen voor en levert iedere geïnvesteerde euro maximaal rendement op. Want waar anderen kijken naar het heden, benaderen wij jouw IT met onze blik op de toekomst.

Waarom organisaties kiezen voor Campai

referentie-vliegtickets-logo
Campai is een fijne en zeer betrokken IT club. Naast 24/7 operationele ondersteuning voor onze 350 medewerkers en interne IT staf zijn ze ook onze sparringspartner voor IT-strategie en innovatie.

Tom Hamaker

Hoofd IT & CISO, Otravo BV

referentie-aberkyn-logo

Campai is onze IT afdeling voor de ruim 100 medewerkers over de hele wereld. Naast operationele ondersteuning is Campai sparringspartner voor het vormgeven van onze IT strategie. Lees hier de reference case.

Joost Ram

CFO, Aberkyn


Campai is al meer dan 10 jaar onze vaste IT partner. Ze hebben ons in staat gesteld om te groeien van 5 tot 75 medewerkers zonder een eigen IT afdeling op te zetten en zonder noemenswaardige interruptie van onze IT omgeving.

Basjan Faber

Directeur, C-Job Naval Architects

Onze beloftes aan jou

Uitmuntende Support

Bij Campai draait het om u. Onze IT specialisten zijn 100% toegewijd aan het verlenen van uitmuntende support!

Technologie die bij u past

Geen enkel bedrijf is gelijk. Daarom bieden wij objectief advies over oplossingen die het best bij u passen.

Heldere Communicatie

Wij praten in begrijpelijke taal, houden je  op de hoogte, rapporteren maandelijks en komen onze afspraken na.

Strategisch partnerschap

We informeren je over de laatste stand van zaken in de ICT en helpen je bij strategische keuzes.

Nieuwsgierig hoe wij jouw ICT gaan beheren?

Razendsnelle support, direct toepassen van best practices en speciale aandacht voor IT beveiliging. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.