Ons verhaal

Wij willen jouw organisatie succesvoller maken door slimme inzet van IT. Efficiënt werken, innovatief en winstgevend zijn is het doel van iedere ondernemer. Jou helpen dit doel te bereiken is waarom wij iedere dag opstaan en naar ons werk gaan.

Uw voordeel met Campai

Campai biedt uw organisatie specialistische ICT kennis en expertise door meer dan 10 jaar (praktijk)ervaring. U wilt uitbreiden, de time to market verlagen of de werkprocessen beter onder controle krijgen? Wij zijn uw klankbord. Kritisch, gedreven en bovenal resultaatgericht. Campai staat garant voor een flexibele en directe projectaanpak. Dat vinden onze klanten. En dat delen zij graag met u!

Onze missie is uw meerwaarde

Vooraf gestelde doelen worden gemeten op haalbaarheid en aansluitend concreet gemaakt. Doelen geven de koers aan om te groeien, verbeteren, kosten te besparen en efficiency te optimaliseren. De continuïteit van uw organisatie waarborgen. Hoe wij u kunnen helpen? Door gebruik te maken van onze jarenlange (praktijk)ervaring. Maar ook door onze altijd up-to-date kennis van de laatste technische mogelijkheden. En te leren van de reeds afgeronde projecten. Weet u wat ons doel is? Het behalen van uw doelstelling. Per slot van rekening: Uw continuïteit is onze missie!

Waarom organisaties kiezen voor Campai

referentie-vliegtickets-logo
Campai is een fijne en zeer betrokken IT club. Naast 24/7 operationele ondersteuning voor onze 350 medewerkers en interne IT staf zijn ze ook onze sparringspartner voor IT-strategie en innovatie.

Tom Hamaker

Hoofd IT & CISO, Otravo BV

referentie-aberkyn-logo

Campai is onze IT afdeling voor de ruim 100 medewerkers over de hele wereld. Naast operationele ondersteuning is Campai sparringspartner voor het vormgeven van onze IT strategie. Lees hier de reference case.

Joost Ram

CFO, Aberkyn


Campai is al meer dan 10 jaar onze vaste IT partner. Ze hebben ons in staat gesteld om te groeien van 5 tot 75 medewerkers zonder een eigen IT afdeling op te zetten en zonder noemenswaardige interruptie van onze IT omgeving.

Basjan Faber

Directeur, C-Job Naval Architects

Onze beloftes aan jou

Uitmuntende Support

Bij Campai draait het om u. Onze IT specialisten zijn 100% toegewijd aan het verlenen van uitmuntende support!

Technologie die bij u past

Geen enkel bedrijf is gelijk. Daarom bieden wij objectief advies over oplossingen die het best bij u passen.

Heldere Communicatie

Wij praten in begrijpelijke taal, houden je  op de hoogte, rapporteren maandelijks en komen onze afspraken na.

Strategisch partnerschap

We informeren je over de laatste stand van zaken in de ICT en helpen je bij strategische keuzes.

Gegarandeerd betere resultaten met je IT.

We vertellen je graag hoe wij jouw (groei)ambities kunnen ondersteunen met slimme technologie.

 

Neem direct contact op of laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.