Workspace365, de simpelste werkplek… ooit.

Online werkplek met de kracht van Office365

De complete browser-based werkplek, Workspace 365

Maak e-mail en documentbeheer simpel

Verstuur e-mail en beheer je documenten productiever met onze vereenvoudiging op Office 365 of Hosted Exchange/SharePoint.

Log in één keer in op al je apps via Single Sign-On

Creeër een desktopervaring door met één keer in te loggen toegang te krijgen tot al jouw applicaties, hierdoor bespaar je een hoop tijd.

Verbind met lokale Windows Applicaties

Creëer een hybride werkplek waarin je lokale Windows applicaties kunt starten, zo kun je cloud en lokale apps integreren in één werkplek.

b

Beheer elk bedrijfsproces in je browser

Koppel al je bedrijfsprocessen zoals activiteiten of projecten aan documenten of e-mail met eenvoudig op maat te maken Business Apps.

Workspace 365 - online startpagina voor al je bedrijfsapplicaties

De kracht van Office365, eenvoudig voor iedereen te gebruiken

Office365 is een fantastisch product, maar gebruikers vinden het vaak complex. Daarom is er Workspace365. Een zeer gebruiksvriendelijke schil om de technologieën van Office365. Aangevuld met alle applicaties die je nodig hebt om te werken. Allemaal vanuit één overzichtelijke startpagina die op ieder apparaat te gebruiken is. Je online werkplek, vanuit de browser, in je eigen huisstijl.

Office365 - Exchange Online
Office365 - Sharepoint Online
Office 365 - online samenwerken
Office365 - Onedrive voor Bedrijven

Al vanaf €4,50 p/mnd (excl. Office365 abonnement)

Workspace 365 - Eenvoudiger werken met Office365

Al je bedrijfsapplicaties op één startpagina

Door de opkomst van web-apps hebben gemiddelde kantoorwerkers vaak meer dan 20 wachtwoorden. Daarnaast willen zij mobiel zijn en op elk device kunnen werken, het is dus belangrijk dat zij daar ook alle applicaties kunnen bereiken. Workspace 365 toont alle bestaande diensten, zowel Legacy applicaties als web-apps, op elk device in een overzichtelijke browser-based online werkplek. Door in te loggen via Single Sign-On zijn al deze applicaties te bereiken in een enkele klik, zonder steeds opnieuw in te loggen.

Op het moment van schrijven ondersteund Workspace 365 Single Sign-On naar zo’n 3.100 applicaties. Dit aantal groeit dagelijks. Door deze koppeling besparen gebruikers ook tijd omdat ze door één keer in te loggen met één klik toegang krijgen tot alle apps die zij nodig hebben. Naast een tijdbesparing is dit ook een verbetering voor de security. Als een medewerker 23 apps nodig heeft zullen zij namelijk vaak gebruik maken van simpele wachtwoorden, welke makkelijk te hacken zijn.

Gegarandeerd betere resultaten met je IT.

We vertellen je graag hoe wij jouw (groei)ambities kunnen ondersteunen met slimme technologie.

 

Neem direct contact op of laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.