Autotask Workplace™

De ideale vervanging of uitbreiding van je fileserver voor het veilig opslaan, delen en samenwerken aan bestanden. Speciaal ontwikkeld voor bedrijven.

Demo aanvragen

Uitmuntende beveiliging

Met AWP zijn je documenten veilig. HIPAA, SSAE-16 en SOC1 Type II gecertificeerd, zware encryptie, Europese datacenters en uitgebreide beveiligingsopties voor het delen van bestanden.

Altijd en overal toegang

Beschik altijd over de laatste versie van belangrijke (gedeelde) documenten, waar je ook bent. Veilig. Zónder lastige VPN’s of remote desktop. Op computer, smartphone of tablet.

Efficiënter samenwerken

Eenvoudig samenwerken aan projecten met collega’s en externe contacten. Beveiligd documenten uitwisselen, rechten beheren en gelijktijdig aan documenten werken.

Autotask Workplace

Veilig delen en samenwerken.

Autotask Workplace is een zeer complete en veilige oplossing voor het delen van bestanden en samenwerken aan projecten. Het bied teamleden veilig toegang tot bedrijfsbestanden en eenvoudige tools om deze te beheren, bewerken en te delen via smartphone, tablet of computer. Autotask Workplace beschikt over zeer geavanceerde beveiliging en behoord hiermee tot een van de de veiligste cloud opslagsystemen in de markt. Medewerkers kunnen altijd en overal aan ieder document werken, zonder bang te hoeven zijn voor een datalek of beveiligingslek.

Veilig online bestanden delen met Autotask Workplace

Autotask Workplace vs. Sharepoint online

Moderniseer je bestaande fileserver met de Workplace Server add-on. Direct overal toegang tot je fileserver bestanden via desktop app, webbrowser of smartphone/tablet. Zónder VPN of remote desktop.

Meer weten over Autotask Workplace

Kan AWP mijn fileserver vervangen?

Autotask Workplace (AWP) kan zowel je (oude) fileserver vervangen als uitbreiden. AWP is daarmee een goede oplossing voor bedrijven die wél de voordelen van moderne cloud-opslag willen, maar nog niet de oude fileserver kunnen of willen wegdoen.

 

Door de AWP software op de fileserver te installeren kan je eenvoudig (een selectie van) je bedrijfsbestanden synchroniseren naar AWP. Die bestanden worden dan beschikbaar via de mobiele App, Sync client of webbrowser. Je kunt ook álle bestanden in AWP bewaren zodat je uiteindelijk geen fileserver meer nodig hebt.

Hoe integreert AWP met Office 365?

Je kan in AWP een standaard applicatie aanwijzen voor het openen van bepaalde bestanden. Bijvoorbeeld je lokale Office pakket, de Office webapps of zelfs Google Docs. Daarnaast helpt de Outlook plugin mee om bijlagen als link te verzenden in plaats van aparte bijlage. Tot slot integreert AWP met Active Directory waardoor het beheren van personen in AWP en Office 365 op dezelfde plek kan gebeuren.

Is AWP ook gelijk een back-up?

AWP kan alle data op je computer of laptop automatisch back-uppen.

Is mijn data veilig in AWP?

AWP is ontworpen met veiligheid voorop. Security-by-design. Daarnaast beschikt AWP over strenge certificeringen, datacenters in europa en geavanceerde encryptie. Download op deze pagina (rechts) de Security Architecture Guide voor meer informatie.

Waarom AWP gebruiken als ik al 'gratis' Onedrive heb?

Onedrive is prima als (bulk)opslag van je persoonlijke zakelijk documenten. Altijd en overal te gebruiken en lekker veel opslag (1TB). AWP gebruik je echter als je bestanden veilig wilt delen met collega’s én/of externe personen. Zo kun je bijvoorbeeld de geldigheid van downloadlinks opgeven, zien wie rechten tot welke bestanden heeft en lees-, schrijf-, of downloadrechten beheren.

FSS Buyers Guide

Wat is ‘file sync and share’ en hoe kies je de juiste oplossing voor je bedrijf. Engelstalig.

AWP Security Architecture

AWP is speciaal ontworpen voor bedrijven en beschikt over ongeëvenaarde beveiliging. Engelstalig.

Gegarandeerd betere resultaten met je IT.

We vertellen je graag hoe wij jouw (groei)ambities kunnen ondersteunen met slimme technologie.

 

Neem direct contact op of laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.