Cloud Server

Geen kosten voor aanschaf, onderhoud en afschrijving en flexibel mee te schalen met je bedrijf.

Een applicatie hosten of volledig in de Cloud werken?

Campai biedt een server die altijd beschikbaar is! Die kan meegroeien met uw bedrijf, zonder onderhoud en zorgen. Kies uit een Linux of Windows server en draai je eigen applicaties. De kosten zijn voorspelbaar, je betaalt enkel voor wat je gebruikt. Onze systeembeheerders zorgen ervoor dat je servers in optimale conditie blijven en bij vragen of problemen kun je vervolgens altijd terugvallen op onze professionele servicedesk. Wij adviseren je graag hoe je de cloud het beste kunt gebruiken.

Bedrijfsapplicaties in de Cloud

Ieder bedrijf heeft naast productiviteitssoftware zoals Office, ook bedrijfsspecifieke applicaties in gebruik. Zoals CRM, ERP, Databases of Maatwerkapplicaties. Deze kun je in veel gevallen prima ‘naar de cloud’ brengen. Hiermee kan je gebruik maken van alle voordelen van de cloud, zoals schaalbaarheid, veiligheid en een hoge beschikbaarheid. Neem contact met ons op om te kijken of jouw applicaties geschikt zijn voor de cloud.

Desktops in de Cloud

Je kunt alleen je bedrijfsapplicaties naar de cloud brengen, maar in veel gevallen is het wellicht handiger om gelijk helemáál in de cloud te werken. Je logt dan vanaf een willekeurig apparaat (computer, laptop, Mac of tablet) in op je eigen Windows Desktop in de cloud. Dit werkt stabiel, snel, is eenvoudig te beheren en al je data blijft op één centrale plek. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een Cloud Server

designed-for-reliability-icon

Hoge beschikbaarheid

Campai biedt een 99,98% uptime garantie voor Cloud Servers. Zowel de hardware, storage, beveiliging, stroom en internetverbinding als het volledige datacenter zijn redundant uitgevoerd. Als beschikbaarheid belangrijk voor is, zijn Cloud Servers van Campai de oplossing.

secure-server

Veilig

Ons Cloud Platform is uitgespreid over meerdere ISO gecertificeerde Datacenters, uitgerust met state-of-the-art Firewalls, Intrusion Detection, SSL beveiliging en 24/7/365 monitoring door een team van specialisten.

cloud-load-balancers-icon

Schaalbaar

Met een Cloud Server ben je niet meer gebonden aan de beperkingen van hardware. De aanschaf van een dure server is niet meer nodig. Heb je na verloop van tijd behoefte aan meer rekenkracht, snelheid of opslagruimte? Dan kan je de server eenvoudig upgraden.

microsoft-spla-logo

Flexibel software huren

Campai is Microsoft SPLA partner en kan alle software leveren die u nodig heeft voor een vast bedrag per maand. Bijvoorbeeld Windows Server met Office en Remote Desktop. U koopt dit niet meer vooruit, maar betaalt per gebruik.

cloud-networks-icon

High Performance

De Cloud Servers van Campai hebben een uitmuntende performance. Wij maken alleen gebruik van A-klasse hardware en snelle opslagsystemen. In tegenstelling tot eigen hardware verouderd een Cloud Server nooit.

Keuze uit twee Service Niveau’s

Full Managed

Het beheren, onderhouden en beveiligen van servers terwijl je de kosten beheersbaar moet houden is een vak apart. Een vak dat wij goed beheersen. Met de 24/7 monitoring en managementdiensten van Campai kunnen we jouw serveromgeving automatiseren, standaardiseren en ondersteunen. Resultaat: maximaal rendement uit je IT investering. Én voor een vast laag bedrag per maand. Zo weet je het hele jaar door waar je aan toe bent en heb je geen zorgen over je server! Makkelijk toch?

Monitoring

Heb je zelf de mensen en middelen in huis om je server te updaten en beheren, dan kun je dit prima zelf doen. We houden je server 24/7 goed in de gaten en rapporteren maandelijks de uptime en status. Onze servicedesk is uiteraard beschikbaar voor advies of support.

Hoe krijg je gegarandeerd betere resultaten uit je IT?

Leer van onze unieke kijk op IT investeringen en resultaten.  

 

Bel 079-3637050 of mail [email protected] voor een vrijblijvend gesprek. Of gebruik het formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

[contact-form-7 id=”3555″ title=”Contactformulier footer”]