Zakelijk Internet

Je kunt bij ons terecht voor alle beschikbare internetverbindingen en voor het beveiligd koppelen van verschillende locaties met VPN. Wij adviseren je graag en nemen je de administratieve afhandeling uit handen. Eén aanspreekpunt. Eén servicedesk.

Alle aanbieders van zakelijk internet onder één dak

zakelijk internet van alle providers

De best beschikbare technologie voor zakelijk internet

ADSL / ADSL2+

Met deze asynchrone vorm van DSL beschikt u over een permanente verbinding waarvan de downloadsnelheid hoger is dan de uploadsnelheid. ADSL2+ is de opvolger van ADSL. Belangrijk voordeel van ADSL2+ zijn de hogere snelheden die bereikt kunnen worden. Daarnaast kan ADSL2+ ook grotere afstanden overbruggen. Vestigingen die zich te ver van de wijkcentrale bevinden voor een snelle verbinding, kunnen nu mogelijk wel voorzien worden van deze snelle en betaalbare verbinding.

SDSL

Deze vorm van DSL is de symmetrische variant van ADSL en zorgt voor een gelijke up- en downstream van verkeer; u kunt net zo snel data ontvangen als versturen. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn als telewerkers toegang nodig hebben tot applicaties binnen uw netwerk. Hierbij kunt u denken aan databases, intranet, e-mail etcetera.

VDSL

VDSL is één van de opvolgers van ADSL. VDSL staat voor Very High Bitrate DSL, waarbij hogere download- en uploadsnelheden bereikt kunnen worden dan bij andere vormen van DSL. Bij VDSL zijn snelheden tot 52 Mbps download en 13 Mbps upload mogelijk of in synchrone modus 26 Mbps. Klassiek ADSL haalt maximaal 8 Mbps download en 1 Mbps upload.

Glasvezel/Fiber

Glasvezelverbindingen zijn de toekomst voor enorm hoge overdrachtsnelheden van al uw netwerkverkeer. En tegenwoordig vaak aantrekkelijk geprijsd. Informeer naar de mogelijkheden!

IP-VPN

Met een Virtual Private Network kunt u op basis van het ethernetprotocol verschillende bedrijfslocaties op een veilige manier met elkaar verbinden. Op deze wijze ontstaat er als het ware één groot lokaal netwerk (LAN).

Extended Ethernet (Ethernet over Koper)

Met deze hoogwaardige dienst garanderen wij u een stabiele, zakelijke internettoeggang met een keuze uit symmetrische bandbreedtes van 2 tot 20 Megabit per seconde. Extended Ethernet is zeer geschikt als u vaak gebruik maakt van online toepassingen die van groot belang zijn voor uw bedrijfsvoering. Door de stabiliteit en snelheid van deze dienst is het mogelijk met honderden medewerkers tegelijk gebruik te maken van internet, zonder vertragingen te ondervinden.

Nieuwsgierig hoe wij jouw ICT gaan beheren?

Razendsnelle support, direct toepassen van best practices en speciale aandacht voor IT beveiliging. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.