IT referentie - Vliegtickets.nl

C-Job Naval architects

C-Job Naval Architects is een internationaal onafhankelijk maritiem ingenieursbedrijf met haar hoofdkantoor in Nederland. Vanuit zeven vestigingen wereldwijd bedienen zij scheepswerven, rederijen en andere maritieme organisaties uit 3 continenten. C-Job is in 15 jaar tijd gegroeid van 2 naar 200 engineers.

 Schepen ontwikkeld door C-Job zijn innovatief, duurzaam, just in time én in budget, voldoen aan de classificatie eisen en zijn dankzij intensieve samenwerking, precies wat de opdrachtgever oorspronkelijk voor ogen had. Maar C-Job is meer dan een onafhankelijk maritiem ingenieursbureau. C-Job is het maritieme kennisbedrijf dat aan de top van de branche staat en haar kennis deelt.

Campai is al bijna vanaf de start van ons bedrijf onze vaste IT-partner. We zijn samen gegroeid. Voor wat betreft technologie worden we door Campai volledig ontzorgt. Zowel op operationeel als strategisch niveau. Een fijne club mensen met een hoop kennis.

Job Volwater

CEO, C-Job

Samenwerken & Kennisdelen

Schepen bouwen doe je samen. Samen met de opdrachtgever, samen met de werf, samen met de onderaannemers en samen met de leveranciers van equipment en installaties. Om tot een goed schip of een scheepssysteem te komen, moet je de juiste mensen bij die bedrijven kennen en begrijpen waar ze het over hebben. C-Job kent ze allemaal. Samenwerken en kennisdelen zijn kernwaarden van C-Job. Met collega’s, partners, klanten en leveranciers. Technologie maakt dit mogelijk!

Uitdaging:

Wereldwijd samenwerken aan grote bestanden

C-Job is een snelgroeiend bedrijf. Binnen 10 jaar van 3 naar 60 engineers, met 3 vestigingen en klanten op 3 continenten. Zoals bij veel groeiende bedrijven zijn productiviteit, efficiënt samenwerken, kennisdelen en continuïteit belangrijke thema’s. Bij C-Job, en architecten of CAD-tekenaars in het algemeen, speelt echter nog een complicerende factor mee. De bestanden waarmee ze werken zijn vaak zeer groot.

Hoe kan een team dat samenwerkt vanuit twee of meer locaties efficiënt werken aan hetzelfde grote bestand, zonder lange downloadtijden of trage applicaties.

Engineers

Continenten

Vestigingen

Terabyte

Oplossing:

Microsoft 365, lokale storage units met DFS

Op alle vestigingen van C-Job is een windows omgeving met voldoende lokale opslagcapaciteit opgezet, inclusief een geavanceerde back-up- en uitwijkfaciliteit. In het geval van een ramp kan C-Job op iedere vestiging binnen enkele minuten weer operationeel te zijn. De projectmappen waar door geografisch verspreide teams gezamenlijk aan gewerkt wordt worden d.m.v. DFS lokaal gecached. Zo heeft iedereen snel toegang tot zijn of haar bestanden.

Daarnaast doet Campai het beheer van alle IT-systemen en helpt onze servicedesk bij IT-gerelateerde vragen of problemen. Naast het operationele beheer voeren wij regelmatige ‘IT alignments’ uit en adviseert onze Virtual CIO we de directie op het gebied van IT-strategie.

Meer klantverhalen

Nieuwsgierig hoe wij jouw ICT gaan beheren?

Razendsnelle support, direct toepassen van best practices en speciale aandacht voor IT beveiliging. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.