Campai ontvangt Zarafa “Partner of the Year” 2013 Award

Campai heeft tijdens de Zarafa Tour 2013 in Nieuwegein, uit handen van de CEO van Zarafa Brian Joseph, de Zarafa Partner of the Year’ 2013 Award ontvangen.

“Campai heeft de laatste jaren veel innovaties op het gebied van Hosted Zarafa en Zarafa in Cloud omgevingen gedaan. De oplossingen die hier uit zijn voortgekomen zijn met hun laatste productlijn nu beschikbaar voor het hele Zarafa Eco Systeem. En daar zijn wij, en vooral onze partners, heel blij mee”, aldus Joseph.

De Hosted Zarafa oplossingen van Campai stellen organisaties in staat om zonder grote investeringen en met een zeer snelle time-to-market, Hosted Zarafa aan te bieden aan hun klanten. “Er is veel interesse naar onze oplossingen van organisaties vanuit de hele wereld. Zo zijn er al Wholesale partners van ons actief in Australië, Israel en Noord-Amerika.” aldus Commercieel Directeur Diederik Twickler.

Daarnaast heeft Campai in 2013 een groot aantal nieuwe Zarafa klanten mogen bedienen, waaronder 123inkt, Gemeente Ede, Nationaal ICT Instituut in de Zorg (NICTIZ) en VOS Logistics.

Wij zijn trots op ons hele team, onze partners en onze klanten die dit hebben mogelijk gemaakt!