Haal méér uit ICT.

Werk productiever. Verminder risico’s. Bescherm je (klant)data. Investeer slim in technologie. Ook jij kan gegarandeerd méér rendement uit je ICT omgeving halen met IT beheer van Campai!

Beheer & Ondersteuning

Het IT beheer of de ondersteuning (deels) uitbesteden.

Verbetering & Vernieuwing

Meer uit uw huidige ICT omgeving halen.

Groei & Continuïteit

ICT als motor voor uw groeiambities

Alle oplossingen

Al onze ICT oplossingen op een rij.

Groei & Continuïteit

ICT oplossingen die bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Productiever werken

Als uw organisatie groeit wordt samenwerken en productiever werken steeds belangrijker. Goede tools zijn hierbij onmisbaar.

Continuïteit verbeteren

Hoelang kan je bedrijf blijven bestaan als je al je data kwijtraakt? Plan vooruit, maak een Disaster Recovery Plan.

Meer verkopen

Hoe kan ICT u helpen om meer te verkopen. Oplossingen voor relatiebeheer & CRM, lead management en e-mailmarketing.

Informatie beveiliging

Als je onderneming groeit, wordt de noodzaak voor beveiliging van bedrijfs-gegevens tegen in- en externe dreigingen groter.

Verbetering & Vernieuwing

Meer uit uw huidige ICT omgeving halen.

Infrastructuurprojecten

Moderniseer of vernieuw uw infrastructuur om te voldoen aan veranderende eisen van uw organisatie. Bijv. thuiswerken, vervanging oude soft- en hardware of virtualisatie/consolidatie.

Werken in de Cloud

Geen investeringen in hard- en software, alleen betalen voor gebruik, altijd de laatste technologie, veilig en een hoge beschikbaarheid. Bent u klaar om in de cloud te werken?

IP Telefonie

U wilt overal bereikbaar zijn, overal kunnen bellen met uw zakelijke nummer en kosten optimaliseren. Wij hebben de oplossing die bij u past. Vast én mobiel.

IT Security

Cybercriminelen richten zich steeds meer op bedrijven. Vooral het mkb is een populair doelwit voor internetcriminelen. Campai helpt met beveiligingsoplossingen, -beleid en -bewustzijn.

Backup & Disaster Recovery

Hoeveel data mag je kwijt zijn na een ramp en hoe snel moet je daarna weer operationeel zijn. Twee essentiële vragen die aan de basis staan van uw Disaster Recovery plan. Wij denken hierin graag met je mee.

Zakelijk internet

Maximale capaciteit, toekomstvast, veilig en een snelle hersteltijd voor zo min mogelijk kosten. Wij selecteren de beste oplossing uit alle leveranciers voor u.

Onderhoud & Ondersteuning

Het IT beheer of de ondersteuning (deels) uitbesteden.

IT Beheer

Minder downtime, meer productiviteit en lagere bedrijfsrisico’s met behulp van ons beproefde IT beheer proces.

Helpdesk

Een vraag, probleem of wijziging doorgeven? Onze service experts staan voor u klaar. Geen vraag is ons teveel. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid!

Training

Echte productiviteitswinst zit hem niet alleen in de juiste tools, maar ook in wat gebruikers ermee doen. Bewaak uw investering en train uw medewerkers.

Nieuwsgierig hoe wij jouw ICT gaan beheren?

Razendsnelle support, direct toepassen van best practices en speciale aandacht voor IT beveiliging. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.