IT vaardigheidstrainingen

Echte productiviteitswinst zit hem niet alleen in de juiste tools, maar in wat gebruikers ermee doen.

Beschikbare trainingen

Welke trainingen kunt u volgen bij Campai.

Waarom trainen

Bescherm je IT investering en train de gebruikers.

Hoe trainen

Selecteer een bundel die bij jouw organisatie past

Medewerkers trainen in IT vaardigheden

Goede instructies en een training in basisvaardigheden zorgen ervoor dat je het meeste rendement uit je IT investering haalt. Het doel is immers om je mensen zo efficiënt en productief mogelijk te krijgen. Hiervoor biedt Campai een aantal standaard trainingen/workshops en kunnen we desgewenst een training op maat samenstellen.

Office365

Office365 is een fantastisch product met veel bekende applicaties zoals Word, Excel en Outlook. Maar ook minder bekende productiviteitsoplossingen zoals Groups, OneNote en Delve. Voor starters is Office365 vaak redelijk overwelmend. Daarom geven we je graag een voorsprong met onze quick-start of gevorderde workshops.

Outlook productiviteit

Na tientallen jaren is Outlook nog steeds het onbetwiste werkpaard onder kantoorpersoneel en kenniswerkers. Veel mensen hebben het gevoel maar 20% van de mogelijkheden te gebruiken. Nu is dat ook niet zo erg, als het maar de goede 20% is! En daar kunnen wij mee helpen. We behandelen op een laagdrempelige manier concepten als ‘Inbox zero’, ‘Getting things done’ en leren werken met mappen, regels, categorieën, tags en Office365 Groups.

Veilig internetten

Het is een feit waar je niet omheen kunt: ruim 80% van alle beveiligingsincidenten worden veroorzaakt door gebruikers. Investeren in security-awareness voor eindgebruikers levert dan ook een veel beter rendement op dan upgraden naar de allernieuwste firewall. Wij leren jouw medewerkers op een laagdrempelige manier risico’s te herkennen in het dagelijks gebruik van internet en email.

Training op maat

Heeft jouw organisatie specifieke trainingswensen? We denken graag met je mee. We weten een hoop en werken veel samen met partners. Ongetwijfeld kunnen we je verder helpen.

De voordelen van gebruikers trainen

Productiviteit

Gebruikers zijn vele malen productiever als ze efficiënt met hun applicaties kunnen omgaan. Daarnaast scheelt het tijd en geld als iedereen gebruik kan maken van best-practices in plaats van steeds opnieuw het wiel uit te vinden.

Rendement

Hoe vaak hoor je dat gebruikers “maar 20% van de beschikbare functionaliteit van een applicatie gebruiken”? Haal méér uit je IT investering door de mogelijkheden van software optimaal te benutten.

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk component in al onze trainingen. 60% van alle beveiligingsincidenten wordt veroorzaakt door onwetendheid van gebruikers. Door hier aandacht aan te besteden kunnen we het veiligheidsbewustzijn vergroten.

Flexibel trainen

Walk-in trainingen

Campai organiseert periodiek walk-in trainingen op het kantoor van Campai in Zoetermeer. Deze trainingen zijn vrij te volgen voor organisaties die het ‘all-in IT management’ concept bij Campai afnemen. Anderen kunnen voor een klein bedrag deelnemen.

In-house trainingen

Voor het trainen van meerdere mensen kunnen we een in-house training op locatie verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gegarandeerd betere resultaten met je IT.

We vertellen je graag hoe wij jouw (groei)ambities kunnen ondersteunen met slimme technologie.

 

Neem direct contact op of laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.