Datto partner

Waar je documenten ook zijn, ze zijn veilig met Datto.

Datto Inc. is een bekroonde leverancier van back-up- en noodoplossingen (BDR) en van slimme oplossingen voor bedrijfscontinuïteit. Het bedrijf levert de beste technologieën en ondersteuning aan meer dan 5.000 partners in Noord-Amerika en Europa. Datto is de eerste Business Continuity leverancier die gebruik maakt van een hybride cloudoplossing bestaande uit een lokaal back-up apparaat en een intelligente cloud als uitwijklocatie. Het maakt daarmee recovery scenario’s mogelijk van minuten in plaats van uren of dagen.

Datto heeft ruim 600 man personeel, heeft meer dan $100 miljoen aan venture capital opgehaald en is hard op weg om een “billion dollar company” te worden. Zie factsheet.Datto premier partner

Campai is Datto partner sinds de oplossing beschikbaar kwam in Nederland. Campai biedt oplossingen voor bedrijfscontinuiteit aan op basis van Datto, aan zowel MKB klanten als IT resellers.

Meer informatie over de oplossingen Datto – klik hier.

 

Meer weten over business continuity: download ons whitepaper “backup vs. business continuity“.

Datto Partner

Website: www.datto.com

Onze andere partners

Nieuwsgierig hoe wij jouw ICT gaan beheren?

Razendsnelle support, direct toepassen van best practices en speciale aandacht voor IT beveiliging. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.