Network Security

Fortinet is één van de marktleiders in Netwerk Security met oplossingen die beschermen tegen de geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag.

Fortigate NextGen Firewalls

FortiGate UTM oplossingen zijn geavanceerde “Next Generation” firewall appliances voor bedrijven van klein tot groot.

Meer info

Switches & Wireless Access Points

Een uitgebreid assortiment aan geavanceerde en beveiligde netwerkswitches en wireless access points.

Meer info

Integrated Security Fabric

Security Fabric linkt verschillende sensoren en apparaten aan elkaar om verdacht gedrag binnen je netwerk te detecteren.
 

Fortinet Network Security Specialist

Fortinet is een van de marktleiders op het gebied van geïntegreerde netwerkbeveiliging. Alle firewall- en netwerksecurity producten van Fortinet werken samen als één intelligente geïntegreerde security infrastructuur om te beschermen tegen moderne cyberdreigingen. De kern van het Security Fabric en van een goede beveiligingsstrategie is de FortiGate next-gen firewall. Aangevuld met de FortiAnalyzer voor centrale logging en FortiSandbox om onbekende dreigingen te detecteren.

Naast Firewalls levert Fortinet ook andere netwerkapparatuur als Wireless Access Points en Switches. Met Fortinet Security Fabric biedt Fortinet vervolgens diepgaand inzicht en beveiliging voor ieder netwerksegment en aangesloten apparaat, in de cloud of lokaal. De verschillende management-tools zoals FortiManager en FortiAnalyzer bieden een extra laag voor efficiënt beheer.

FortiClient, het endpoint security product, is in staat het beleid wat op het company network wordt uitgerold, ook buiten de deur af te dwingen (URL-filtering, Application Control). Daarnaast biedt deze client ook anti-malware en anti-exploit functionaliteit, om ook fileless en signatureless detectie te kunnen doen van geavanceerde bedreigingen.

Fortinet partner

Campai is Fortinet Silver Partner en gecertificeerd in Fortinet firewall- en netwerkoplossingen. Campai heeft de expertise om het volledige portfolio van Fortinet te leveren en te configureren, maar ook om de netwerkinfrastructuur te monitoren, onderhouden en supporten met onze NOC en Servicedesk teams.Fortinet Silver Partner

 

Nieuwsgierig hoe wij jouw ICT gaan beheren?

Razendsnelle support, direct toepassen van best practices en speciale aandacht voor IT beveiliging. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.