Network Security

Fortinet is één van de marktleiders in Netwerk Security met oplossingen die beschermen tegen de geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag.

Fortigate NextGen Firewalls

FortiGate UTM oplossingen zijn geavanceerde “Next Generation” firewall appliances voor bedrijven van klein tot groot.

Meer info

Switches & Access Points

Een uitgebreid assortiment aan geavanceerde en beveiligde netwerkswitches en wireless access points.

Meer info

Integrated Security Fabric

Security Fabric linkt verschillende sensoren en apparaten aan elkaar om verdacht gedrag binnen je netwerk te detecteren.
 

Fortinet Network Security Specialist

Fortinet is een van de marktleiders op het gebied van netwerk beveiliging. De “Next Generation” firewalls van Fortinet hebben een actief Unified Threat Management abonnement. Dit houdt in dat de firewall naast de klassieke statische firewall functies ook actief beschermd tegen dreigingen met o.a. antivirus, anti-spyware, anti-spam, web content filtering en intrusion detection en prevention.

Naast Firewalls levert Fortinet ook andere netwerkapparatuur als Wireless Access Points en Switches. Met Fortinet Security Fabric biedt Fortinet vervolgens diepgaand inzicht en beveiliging voor ieder netwerksegment en aangesloten apparaat, in de cloud of lokaal. De verschillende management-tools zoals FortiManager en FortiAnalyzer bieden een extra laag voor efficiënt beheer.

Fortinet partner

Campai is Fortinet Silver Partner en gecertificeerd in Fortinet firewall- en netwerkoplossingen. Campai heeft de expertise om het volledige portfolio van Fortinet te leveren en te configureren, maar ook om de netwerkinfrastructuur te monitoren, onderhouden en supporten met onze NOC en Servicedesk teams.Fortinet Silver Partner

 

Nieuwsgierig hoe wij jouw ICT gaan beheren?

Razendsnelle support, direct toepassen van best practices en speciale aandacht voor IT beveiliging. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.