Campai helpt organisaties groeien!

Als je wilt groeien heb je efficiënte en schaalbare processen nodig. Technologie is daarbij essentieel. Campai helpt je met slimme oplossingen en het implementeren van best-practices.

Een Moderne Werkplek

Goede mensen kunnen nog steeds inefficiënt zijn zonder de juiste tools. Help je personeel om hun werk te kunnen doen op de manier die ze zelf het fijnst vinden; tijd, plaats en apparaat onafhankelijk. Stimuleer samenwerking en kennisdeling met innovatieve software en train je medewerkers in het gebruik ervan. Bescherm gebruikers daarnaast tegen phishing, onbedoeld data lekken en malware. We maken hiervoor gebruik van Microsoft 365.

Moderne Tools

Wij voorzien je medewerkers van de modernste productiviteitssoftware en innovatieve manieren om samen te werken binnen teams. Alles vanuit de cloud; schaalbaar en flexibel. Profiteer maximaal van Office 365.

Beveiliging en Controle

We beschermen gebruikers en apparaten tegen malware, phishing en onbedoelde datalekken. Daarnaast zorgen we dat bedrijfsgegevens onder controle van het bedrijf blijven, ongeacht waar deze data zich bevind.

Passionele support

We bieden een servicedesk op topniveau die zorgt dat je gebruikers snel weer verder kunnen als iets niet lukt. Daarnaast bieden training en workshops zodat gebruikers het maximale uit hun tools kunnen halen.

Een unieke beheermethode

Wij verbinden infrastructuur, software, mensen en processen op een manier die gerust vernieuwend mag worden genoemd. We maken samen met jou de reis van je huidige situatie naar de ideale situatie. Stap voor stap.

volg de Standaard

Bij Campai zijn we dol op standaarden en best-practices. ISO, AVG, NIST, ITIL. Als het al is bedacht, waarom dan het wiel opnieuw uitvinden? Wij controleren jouw IT-omgeving periodiek aan de laatste inzichten en adviseren je over risico’s en kansen.

Security first

Je hoeft niet mega te investeren in dure cybersecurity-producten. Het is vooral  belangrijk dat je de dingen die je doet, goed doet. Daarom hanteren wij een ‘security-first’ aanpak in alles wat we doen.

maak een plan

Haal het meest uit je ICT-investeringen door de juiste prioriteiten. En dan hebben we het niet over het vervangen van oude spullen, maar vooral over het minimaliseren van risico’s en het pakken van kansen.

Meer doen met minder mensen

Als je de IT-basics op orde hebt, is het zaak om efficiënte en schaalbare processen bouwen. Dan kun je groeien. Innovatieve software kan hierin het verschil maken!

Efficiënter samenwerken

Inefficiënte vergaderingen, lange discussies via mail, tijd verspillen door het zoeken naar informatie, onnodige reistijd. De lijst is lang, dus het besparingspotentieel is groot! Optimaliseer de samenwerking tussen  medewerkers, klanten en leveranciers.

Automatiseer processen

We hebben veel succesrecepten op de plank voor handige tools, portals, apps en routines en we helpen je graag met  het efficiënter maken van jouw processen.

innoveer

Daag jezelf uit en kijk kritisch naar de manier hoe je nu werkt. Maak je wel gebruik van de nieuwste technologiën en tools om je diensten te leveren? Wij helpen je graag om voorop te blijven lopen op je concurrentie.

Nieuwsgierig hoe wij jouw ICT gaan beheren?

Razendsnelle support, direct toepassen van best practices en speciale aandacht voor IT beveiliging. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.