Kalkhoven beveiliging

Over het bedrijf

Kalkhoven B.V. creëert veiligheid met een compleet beveiligingsinstallatiebedrijf dat alles in eigen beheer heeft: van plan van aanpak tot montage.

Kalkhoven is in 1959 begonnen met het maken van sleutels en het repareren van sloten. Vakmanschap vanaf de basis, onmisbaar voor de kennis van huidige technieken!

Meegegroeid met de ontwikkelingen en steeds toenemende vraag naar beveiliging, heeft Kalkhoven tegenwoordig een zeer uitgebreid team van specialisten in dienst dat zich met alle vormen van technische vastgoedbeveiliging bezighoudt. Kortom, een compleet beveiligingscentrum waar alles verkrijgbaar is op het gebied van beveiliging. Kalkhoven B.V. heeft showrooms in Gouda en Den Haag waar u terecht kunt met al uw vragen op het gebied van beveiliging.

IT referentie - Kalkhoven

Meer klantverhalen

Nieuwsgierig hoe wij jouw ICT gaan beheren?

Razendsnelle support, direct toepassen van best practices en speciale aandacht voor IT beveiliging. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.