1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Inloggen
  4. MFA Instellen / Aanpassen

MFA Instellen / Aanpassen

Krijg je binnenkort een nieuwe telefoon of wil je de gekozen meervoudige verificatie (MFA) methode omzetten naar een ander type? dan kan je dat gemakkelijk zelf doen via https://aka.ms/mfasetup.

• Ga naar https://aka.ms/mfasetup
  • Log in met werk- of schoolaccount. Als je geen loginscherm krijgt ben je al ingelogd
  • Kies “Add sign-in method” en selecteer de “Authenticator app”
  • Download de Microsoft Authenticator app als je deze nog niet hebt
  • Scan de QR-code en bevestig dat het werkt
  • Zorg dat “de App based authentication” de standaardmethode is

Microsoft help artikel: Aanmelding voor Microsoft 365 instellen voor meervoudige verificatie – Microsoft Ondersteuning