ICT voor non-profit organisaties

Moderne, schaalbare en veilige IT die jouw missie ondersteund!

Vraag gratis demo aan

E-learning

Ons security awareness trainingsplatform is de perfecte tool om medewerkers doorlopend te trainen en testen op het gebied van security awareness.

AVG & Privacy

Zijn jouw medewerkers zich bewust van hun rol in het beschermen van persoonsgegevens en het voorkomen van datalekken? Creëer bewustzijn met onze online AVG-training.

 

.

Phishing

Nog altijd de grootste digitale dreiging voor organisaties. Zijn jouw medewerkers in staat phishing te herkennen? Test het met periodieke simulaties. 

Security Awareness Platform

We bieden een security awareness trainings- en phishingplatform om je medewerkers doorlopend te trainen en testen op het gebied van security awareness. Verhoog het veiligheidsbewustzijn, activeer de human firewall en bescherm jouw organisatie tegen beveiligingsrisico’s.

Begrijpelijke cursussen, heldere rapportages en phishingcampagnes, voor een flexibel laag bedrag per gebruiker per maand. Neem contact op voor de verschillende opties!

 

platform voor security awareness training

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

Campai biedt een gebruiksvriendelijk e-learning platform waar je zelf trainingsprogrammas en phishingsimulaties kunt samenstellen. Zo stel je eenvoudig (meerdere) trainingsprogramma’s samen voor verschillende groepen binnen jouw organisatie aan de hand van de uitgebreide contentbibliotheek. Monitor en evalueer live de voortgang en (phishing)resultaten in de rapportage-omgeving.

  • Meer dan 45 trainingsmodules
  • In 8 talen
  • Met je eigen huisstijl
  • Zelf phishingcampagnes maken
  • SSO-koppeling met Azure AD

Aantrekkelijke content

Je krijgt toegang tot meer dan 45 interactieve trainingsmodules, games en kennistesten over thema’s zoals phishing, wachtwoorden, mobiele apparaten, social engineering, privacy en de AVG. De contentbibliotheek wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modules.

De lengte van de modules varieert tussen de 5 en 15 minuten. Geen lange theoretische verhalen, maar boordevol praktijkvoorbeelden en handige tips, zodat men beveiligingsrisico’s leert herkennen en veilig(er) en bewust(er) gaat werken. Ook in privésituaties! De content is beschikbaar in 8 talen.

security awareness training voorbeeld

Maak kennis met ons security awareness platform.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een demo van ons trainingsplatform. Je kunt het vervolgens 3 weken lang met een deel van de content zelf testen.

Let op: het is alleen mogelijk om een aanvraag te doen met je zakelijke e-mailadres.