glasnetzoetermeer-transcampai-logo-diapositief

Glasnet Zoetermeer

Een supersnel Zoetermeers glasvezelnetwerk, van ondernemers voor ondernemers. Sluit je nu tegen kostprijs aan op de netwerktechnologie van de toekomst.  

Waarom Glasnet

Een betaalbaar en open glasvezelnetwerk van, voor en door Zoetermeerse ondernemers.

Aanvullende diensten

Glasvezel maakt méér mogelijk: in de cloud werken, backup en uitwijk en bellen via internet.

Prijzen

Glasnet Zoetermeer is een coöperatief glasvezelnetwerk zonder winstoogmerk.

Waarom Glasnet Zoetermeer

Glasnet Zoetermeer is een coöperatief glasvezelnetwerk en heeft hierdoor geen winstoogmerk. Een open netwerk van, voor en door ondernemers uit Zoetermeer met als doel betaalbaar glasvezel internet voor alle bedrijven in Zoetermeer. Inmiddels zijn ruim 150 ondernemers en diverse kantoorlocaties van de Gemeente Zoetermeer aangesloten op het netwerk. Meer ondernemers die meedoen betekent lagere abonnementskosten voor iedereen, want winst wordt teruggegeven aan de deelnemers in de vorm van lagere tarieven.

Meer info over Glasnet kan je vinden op de site van Glasnet Zoetermeer.

Glasnet Zoetermeer Dekkingsgebied

Dekkingsgebied

Door de aanleg van het glasvezelnetwerk van Glasnet Zoetermeer krijgen bedrijven in Zoetermeer aansluiting op een supersnel en hoogwaardig netwerk. Glasnet verbindt Zoetermeerse bedrijventerreinen en kantoorlocaties via een ringleiding met de Rotterdam Internet Exchange.

Het dekkingsgebied omvat bedrijventerreinen in Zoetermeer Noord en in Zoetermeer Zuid. Zie het kaartje links. Wil je weten of het ook op jouw adres verkrijgbaar is? Doe de postcode check op de site van Glasnet of vul onderstaand formulier in, dan checken wij het voor je.

Glasnet Zoetermeer bij Campai

Glasnet Zoetermeer en Campai

Glasnet Zoetermeer is een coöperatief glasvezelnetwerk en is uitvoerend beheerder van het fysieke netwerk. Het glasvezelnetwerk is volledig open voor internet-, telefonie-, cloud- en ICT-leveranciers, zoals Campai. Als ondernemer dien je dus twee dingen te doen als je snel internet wilt;

  1. Een aansluiting op het glasvezelnetwerk afnemen bij Glasnet
  2. De internet-dienst (en eventuele andere diensten) afnemen bij een service provider zoals Campai

Vragen? Wij helpen je hier graag bij.

Aanvullende diensten

De betrouwbaarheid en capaciteit van glasvezel internet is ongeëvenaard en opent hiermee de deur voor meer cloud-gebaseerde diensten.

Hosted Telefonie

Géén investering meer in een eigen telefooncentrale, alléén betalen voor wat je gebruikt en veel mogelijkheden die werken makkelijker maakt. Hosted VOIP voor €10 per gebruiker/maand.

Backup en Uitwijklocatie

Wat als je kritische systemen en processen na een ramp binnen 15 minuten kunnen doordraaien op je eigen uitwijklocatie in de cloud. Te duur? Guess again. Vanaf €150 per maand.

Office 365

Geeft je medewerkers de vrijheid om waar en wanneer dan ook te werken, vanaf hun favoriete apparaat. Verhoog productiviteit en vereenvoudig samenwerking. Va. €6,50 per gebruiker/maand.

Abonnementen

Neem contact op via onderstaand formulier voor andere snelheden

Glasnet Internet aanvragen

 

Als je dit formulier zou kunnen invullen dan gaan wij het volgende voor je doen (vrijblijvend):

  1. We controleren de beschikbaarheid op jouw adres
  2. We sturen je een informatie pakketje
  3. We nemen contact op om de opties toe te lichten

 

Geen zin om te typen of heb je andere vragen? Bel 079-3637050 of mail [email protected]. We helpen je graag!