Evenement registratie

Groeien met Social Selling

donderdag, 30 aug 2018

12:00 – 14:00

Het actief en intensief gebruiken van Social Media in je verkoopprocessen is niet nieuw maar ongelofelijk effectief. En LinkedIn is bij uitstek hét zakelijke social network waar je jouw klant kan bereiken. In samenwerking met LinkedIn expert Harrie Lamers organiseert Campai enkele kennislunches om sales teams te helpen bij het effectief gebruiken van LinkedIn in het B2B salesproces.

Nieuwe klanten vinden met Linkedin

Wellicht staat Social Media al jaren op je to do list maar weet je niet waar je moet beginnen? Of je gebruikt LinkedIn alleen maar om je netwerk op te bouwen en relaties te researchen maar nog niet om in contact te komen met nieuwe klanten. Hoe ga je jouw ideale klant überhaupt via dit kanaal bereiken? In deze Kennislunch neemt Harrie je mee langs een aantal best-practices voor het gebruiken van LinkedIn en we sturen je gegarandeerd geïnspireerd terug naar kantoor.

Evenementslocatie

Campai kantoor, Koraalrood 33
Zoetermeer, Zuid-Holland, 2718SB

Kosten

Registratie
GRATIS


Lees nog even verder op de blog:

Uitnodiging voor de Ransomware Live kennislunch

Volgens experts is Ransomware een van de grootste cyberdreigingen van deze tijd. In 2017 is het aantal cyberaanvallen met Ransomware met maar liefst 350% gestegen en dit neemt verder toe in 2018. Voor een paar tientjes kan iedere wannabe-cybercrimineel een...