Evenement registratie

Groeien met Social Selling

donderdag, 30 aug 2018

12:00 – 14:00

Het actief en intensief gebruiken van Social Media in je verkoopprocessen is niet nieuw maar ongelofelijk effectief. En LinkedIn is bij uitstek hét zakelijke social network waar je jouw klant kan bereiken. In samenwerking met LinkedIn expert Harrie Lamers organiseert Campai enkele kennislunches om sales teams te helpen bij het effectief gebruiken van LinkedIn in het B2B salesproces.

Nieuwe klanten vinden met Linkedin

Wellicht staat Social Media al jaren op je to do list maar weet je niet waar je moet beginnen? Of je gebruikt LinkedIn alleen maar om je netwerk op te bouwen en relaties te researchen maar nog niet om in contact te komen met nieuwe klanten. Hoe ga je jouw ideale klant überhaupt via dit kanaal bereiken? In deze Kennislunch neemt Harrie je mee langs een aantal best-practices voor het gebruiken van LinkedIn en we sturen je gegarandeerd geïnspireerd terug naar kantoor.

Evenementslocatie

Campai kantoor, Koraalrood 33
Zoetermeer, Zuid-Holland, 2718SB

Kosten

Registratie
GRATIS


Lees nog even verder op de blog:

Houd je ogen op de bal met een virtual CIO (vCIO)

De CIO ken je inmiddels al. Deze opereert op directieniveau en is verantwoordelijk voor het functioneren van ICT-gerelateerde zaken binnen een organisatie – van de operationele werking tot het in kaart brengen van strategische kansen en risico’s. Maar voor mkb’ers loont een fulltime CIO niet altijd.

Waar is de zwakke schakel? Verbeter je beveiliging – deel 2

In onze vorige blog bespraken we het belang van het elimineren van zwakke schakels in je beveiligingsketen. Omdat een datalek erg kostbaar is, maakt het een enorm verschil wanneer je het snel kunt opsporen en verhelpen. Daarmee bespaar je mogelijk tienduizenden...