Evenement registratie

Groeien met CRM

donderdag, 4 okt 2018

11:30 – 14:30

Iedere groeiende organisatie gaat er een keer aan moeten beginnen: CRM. Het doel van CRM is om het salesproces zodanig te optimaliseren zodat het schaalbaar wordt. Zodra er meerdere mensen bij het salesproces betrokken zijn ontstaat de behoefte om klantgegevens centraal te bewaren. Daarnaast is het ook nog een keer de trend om steeds méér data van je klant vast te leggen, e.e.a. uiteraard conform de AVG. Maar waar begin je? Wat is de strategie, welke CRM-tools passen daarbij en hoe zorg je voor de juiste cultuur zodat de sales medewerkers het ook optimaal gaan gebruiken?

In deze (interactieve) kennislunch bespreken we deze onderwerpen en delen we best-practices. Daarnaast laten we je kort wat zien van Outlook Customer Manager, een lichtgewicht CRM wat sinds kort in Office 365 zit en onze Dynamics partner Zinnovation geeft een introductie van Microsoft Dynamics CRM.

Voor wie is deze sessie geschikt

Business owners en salesmanagers die de mogelijkheden van CRM willen onderzoeken of die recent gestart zijn met CRM.

Evenementslocatie

Campai HQ, Koraalrood 33
Zoetermeer, Zuid Holland, 2718SB

Kosten

Reservering
GRATIS

Dagen
uren
Minuten
seconden


Lees nog even verder op de blog:

Uitnodiging voor de Ransomware Live kennislunch

Volgens experts is Ransomware een van de grootste cyberdreigingen van deze tijd. In 2017 is het aantal cyberaanvallen met Ransomware met maar liefst 350% gestegen en dit neemt verder toe in 2018. Voor een paar tientjes kan iedere wannabe-cybercrimineel een...