5 Manieren om de Cryptolocker Epidemie te bestrijden [webinar]

Cryptolocker Epidemie

Onze partners Datto (Backup & Business Continuity) en Webroot (Antivirus/Antimalware) organiseren een groot online evenement met informatie en tips over de bestrijding van de Cryptoware Epidemie:

5 manieren om de Cryptolocker Epidemie te bestrijden

De oplossingen van beide leveranciers vormen onze basis voor optimale beveiliging en bedrijfscontinuiteit. Uiterst effectief tegen Cryptoware en andere Malware, maar ook tegen willekeurige andere dreigingen. Webroot is Next Generation cloud-gebaseerde beveiligingssoftware die beschermd tegen malware en virussen. Datto levert oplossingen voor Backup en vooral zeer snelle herstelmogelijkheden, lokaal en in de cloud als uitwijklocatie. Ook wel bedrijfscontinuiteit of Business Continuity genoemd.

Wil je meer weten over de beste manieren om Cryptoware te bestrijden? Neem dan contact op met Campai via 079-3637050 of bezoek onze speciale informatiepagina over Crypto en Ransomware in het algemeen.

Malware & Threat Insights door Datto en Webroot

Het webinar is inmiddels geweest. Bekijk hier een eerdere opname van Datto en Webroot met achtergrondinformatie over Cryptolocker dreigingen: