Persbericht: ICT bedrijf Campai BV neemt branchegenoot Bikkel-IT over

Zoetermeer, 17 Juli 2014 – Full service ICT bedrijf Campai BV uit Zoetermeer neemt branchegenoot en Microsoft Silver Partner Bikkel-IT over. Hiermee verstevigt Campai haar positie als toonaangevend ICT & Telecom dienstverlener in Nederland.

Veel ervaring

Bikkel-IT levert al 10 jaar op Microsoft gebaseerde IT oplossingen bij MKB bedrijven. Campai levert al 12 jaar ICT diensten aan het MKB en regionale overheden, met een sterke vertegenwoordiging in Open Source oplossingen. Door de krachten te bundelen is Campai nóg beter in staat om organisaties volledig te ontzorgen op het gebied van IT & Telefonie. Alle medewerkers van Bikkel-IT komen in dienst van Campai en zullen werken vanuit het kantoor van Campai in Zoetermeer.

Door de overname beheert Campai met ruim 20 medewerkers meer dan 2.500 werkplekken en servers.

Productiviteit verhogen door slimme inzet van ICT

Diederik Twickler, Commercieel Directeur van Campai: “Wij zijn de afgelopen jaren hard gegroeid. Nieuwe, ambitieuze en innovatieve klanten die hoge eisen stellen aan hun ICT partner. Met deze overname kunnen wij direct een aantal zeer ervaren ICT specialisten aan onze teams toevoegen. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter en sneller bedienen. De schaalvergroting draagt daarnaast bij aan een efficiëntere inkoop waardoor we concurrerend kunnen blijven leveren.”

Frank Leijssenaar, Directeur van Bikkel-IT voegt daaraan toe: “Bikkel-IT heeft veel specifieke kennis en ervaring met IP Telefonie en Office 365. Twee productgroepen die momenteel zeer hard groeien binnen Campai. Wij zijn ervan overtuigd dat wij gezamenlijk onze klanten nog beter kunnen helpen om productiever te worden door slimme inzet van ICT.”

*****

Over Campai

Campai helpt organisaties productiever worden door slimme inzet van ICT en het ontzorgen van operationele ICT zaken. Van Advies en Implementatie, tot Beheer en Support op basis van een vast maandelijks abonnement. Campai biedt oplossingen op het gebied van Cloud, IP Telefonie, Backup & Security en Server- en Werkplekbeheer. Daarnaast is Campai als Zarafa Gold partner de grootste leverancier van Open Source Zarafa Groupware in de Gemeentelijke en Grootzakelijke markt.
Meer informatie: www.campai.nl

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Diederik Twickler, [email protected] of 079-3637050