Campai bereikt Fortinet Silver Partner status

Campai is Fortinet Silver Partner

Boris van Abs, Sales manager bij Campai met Frank van der Gaarden, Channel Manager bij Fortinet

Campai bereikt Fortinet Silver Partner status

ZOETERMEER – Security specialist Fortinet heeft IT-dienstverlener Campai benoemt tot Silver Partner. De toekenning door Fortinet is een erkenning van de investeringen in expertise en certificeringen in het Fortinet productportfolio en de omzetgroei die in het afgelopen jaar gerealiseerd is.

Boris van Abs, Sales manager bij Campai, vertelt: “Campai werkt al geruime tijd met Fortinet beveiligingsoplossingen voor ons managed cybersecurity-programma. We merken dat IT-beveiliging terecht hoger op de agenda komt bij onze klanten en we willen daarom voorop blijven lopen in kennis en expertise rondom cybersecurity. We hebben veel geïnvesteerd in ons partnership met Fortinet, zo zijn al onze technische en commerciële medewerkers gecertificeerd. De komende jaren zullen we ons securityportfolio verder uitbouwen om MKB bedrijven te beschermen tegen de toenemende cyberdreigingen. De firewall- en netwerkbeveiligingsproducten van Fortinet zijn daar een belangrijk onderdeel van.”

“Campai heeft veel kennis van onze producten en biedt innovatieve managed security diensten rondom het Fortinet securityportfolio. We werken graag met Campai samen om hun klanten optimaal te bedienen en deze business verder uit te breiden” aldus Frank van der Gaarden, Channel Manager bij Fortinet.

Lunch & Learn kennissessies

Als kick-off van de nieuwe samenwerking organiseren Campai en Fortinet een aantal kennissessies rondom Fortinet Security Fabric, een geïntegreerde aanpak voor allesomvattende netwerkbeveiliging. Iedereen die deelneemt ontvangt daarnaast een gratis Cyber Threat Assessment van Fortinet. Wil jij ook een lunch & learn bijwonen? Schrijf je hier in.

Fortinet Silver Partner